|

Buna TPU, de cateva zile am o problema destul de nasola poate ma puteți ajuta cu niște sfaturi: deci de cateva zile cand plec de la liceu cu autobuzul am o stare foarte proasta de greața adica de exemplu eu luni scap la 12 ca și toate clasele din școala și merg cu un autobuz Codreanu (care e plin din moment ce toata școala scapa atunci) dar eu mai mereu prind loc așa ca nu prea sunt deranjat de înghesuiala.Ei bine stau eu ce stau și îmi vine o stare de greața picioarele încep să-mi amorțeasca și încep sa tremur îmi este foarte frica sa nu vomit în autobuz.Mai rau e ca astazi la școala la 2 ore m-am simțit la fel îmi era foarte mare frica sa nu vomit chiar daca îmi puteam imagina tot felul de lucruri scarboase nu asta ma deranja.Profesorul dicta încontinuu și explica pe un ton ridicat și nu se mai oprea iar eu am început sa devin stresat și nervos îmi venea sa plang și simțeam ca leșin.Chiar și cand scriu acest mesaj imi tremura degetele.Sa fie oare de la faptul ca nu prea mananc? În ultimul timp îmi neglijez foarte mult mesele zilnice evit sa mananc, simt ca nu-mi mai place absolut nimic și mananc tot felul de prostii de la cipsuri, sucuri etc.Va rog sa ma ajutați cu niște sfaturi, dau funda!

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Și eu am aceeași problema ca tine, iar când am stări de voma iau o pastilă de emetix și o sug și după mă simt ok. Simți că îți vine greața de la stomac sau de unde?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am o veste buna pentru tine, Costy: du-te la medic. Anxietate.
Si, mi-am dat seama ca raspunsul nu ar fi complet: reduci stresul, mananci sanatos, sport cat mai mult, program fix de teme, somn, mancat etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează