|

Buza de jos amortita pe jumatate. Am o masea care ma doare, trebuie curatata și plombata, insa pana atunci am luat Aulin și Augmentin + Omez. Acum simt (la 2 zile de tratament) buza de jos amortita pe jumătatea corespunzatoare zonei unde e măseaua cu pricina. Poate fi vorba de o afectiune neurologica?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Niet! Nein! Nu!
Nu este afectiune neurologica. Este infectia care isi face efectul in ciuda automedicatiei. "Pana atunci", mai rau ai facut. Trebuia sa mergi la stomatolog.

| explică (pentru Iote):

Am mers, mi-a confirmat ca este din cauza infecției care a reacționat la Aulin. Mulțumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EduardAlexandru08):

Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poate fi ceva neurologic.
Ceea ce ai tu ține de stomatologie. Ar trebui să mergi la un dentist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate fi si o afectiune neurologica, dar daca zici ca ai probleme cu maseaua din zona respectiva cred ca de la ea se trage si problema cu buza. Mai bine mergi la stomatolog pentru a evita extinderea infectiei de la masea catre alte zone.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează