| sandmonkey a întrebat:

Salut, am facut niste analize la urina si toate sunt perfecte, singura problema ar fi la densitatea urinei, este singura cu '!' si mi-o arata >=1.030
Asta inseamna ca o am peste 1.030, sau ca o am la limita?(pentru ca am vazut ca 1.030 e valoarea maxima la care nu ar trebui sa ai probleme).
Multumesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

La fiecare analiza ai si limitele normale unde ar trebui sa se incadreze. Dar cu sau fara asta, tot trebuie sa te intorci cu rezultatele la medicul care ti-a dat trimiterea ca sa le vada. Si sa stie ce urmeaza. Alte analize, ce fel de tratament daca e nevoie, etc.

| sandmonkey explică (pentru Iote):

Stiu, dar am zis ca mie imi arata limita maxima sau mai mult, nu mi-a dat nimeni trimiterea, eu singur am fost si mi-am facut la o clinica privata.Medicul de acolo mi-a dat rezultatele si nu mi-a zis nimic cum ca ar fi in neregula.

| Iote a răspuns (pentru sandmonkey):

Atunci mergi la medicul de familie. Stie sa interpreteze rezultatele mai bine decat noi.
Este usor crescut din ce zici. Medicul tau va sti si cauza si remediul. Sanatate!

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Nu sunt medic dar îți recomand să te adresezi unuia și să-l întrebi dacă este ok sau nu.