| Paul2345 a întrebat:

Salut! De o saptamana tot am ameteli si am o stare proasta, cand ma pun sa dorm imi aud inima cum imi bate in cap si cand misc capul ușor parcă scartie craniului(un pic mai sus de ceafa). Ar putea fi din cauza ca stau destul de mult la calculator si nu ies cam deloc pe afara? Sau de la caldura? Probabil o sa merg si la medicul de familie dar daca este treaba asta cu corona as vrea sa mai astept.
A mai trecut cineva prin asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aquaboy a răspuns:

Poate fi un efect al sedendarismul, deja ai probleme cu tensiunea cu inima din cauză că nu faci mișcare nu circula sângele la fiecare ora minim 10 minute de mișcare trebuie sa faci

| Paul2345 explică (pentru Aquaboy):

Multumesc pentru raspuns!

Răspuns Apreciat de Editori
| MadRaven a răspuns:

Principalul vinovat e stilul de viață, încearcă să te ridici de pe scaun o dată la o oră să te miști măcar 5 minute prin casă și include 30 de minute de mișcare pe zi de orice tip ar fi ea și vezi dacă continuă problema. Bineînțeles, ideal ar fi și să ai o alimentație cât mai corespunzătoare. În principal lipsa activității fizice duce foarte ușor la probleme cardiovasculare și la simptome asemănătoare celor descrise de tine. Având în vedere și căldura imposibilă de afară factorii se tot adună; bine ar fi ca măcar pe cei care pot fi controlați de tine (sedentarismul) să îi îngrijești.
Dacă după o lună de mișcare problema continua mergi la medicul de familie. Multă sănătate! happy

2 răspunsuri:
| StefanDrg1996 a răspuns:

Si eu pățesc asta destul de des. Nu i-am dat importanță însă

| Paul2345 explică (pentru StefanDrg1996):

Nici eu nu i-as da dar imi e frica sa nu fie ceva si dupa sa se faca mai rau.