anonim_4396
| Anonim întreabă:

In weekend trebuie sa am grija de un verisor.Pana aici totul perfect,problema este ca el are autism(am scris bine? m-am exprimat bine?) iar eu nu stiu cum exact trebuie sa am grija de el(mi-a spus matusa cate ceva dar nu mi-a si explicat).Cum ar trebui sa ma comport cu el? Sa vorbesc cu el? Sa il fac sa ma asculte din cand in cand?(am inteles de la matusa ca uneori si daca ii spui ceva el nu iti raspunde inapoi si ajunge sa "faca cum vrea el", de parca nici nu tea auzit vorbind). Chiar vreau sa am grija de el, dar imi este teama sa nu il supar sau sa fac ceva gresit.Trebuie sa stau cu el tot weekend-ul,pana in weekend el stand cu o bona,iar eu nu stiu ce trebuie sa fac, cum sa am grija de el. Daca stiti ceva despre autism(nu vreau definitii complicate si mai stiu eu ce) si de cum trebuie sa ai grija de astfel de personae, va rog ajutati-ma si pe mine.
Dau funda!
P.S.:scuze daca nu e categoria buna sau ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim explică:

Autismul este o problema grava, o sa-ti fie foarte greu sa te intelegi cu el. Persoanele care suferă de aceasta boala, nu au sentimente, oricum, stiai asta. Cu siguranta nu o sa te asculte, dar totusi încearcă sa vorbesti cu el. Încearcă sa-i captezi atentia cumva prin lucruri interesante. Priveste-l in ochi si, daca se uita la tine, zambeste-i, poate o sa-l faci totusi sa zâmbească, ceea ce e Putin probabil. E o sarcina grea, cere multa responsabilitate, dar sunt sigur ca o sa te descurci. O sa fie cam greu, dar stiu ca o sa reuaesti sa ai grija de el. happy

| SweetMinion a răspuns (pentru anonim_4396):

Thank you love...I really hope that I will be able to keep up with him.

| Anonim explică (pentru SweetMinion):

Sa-mi spui cum ai petrecut weekendul, luni! happy

| SweetMinion a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal,cum se face duminica seara(la mine) iti si trimit mesaj.

| Anonim explică (pentru SweetMinion):

Ok baby!

6 răspunsuri:
| Zumber a răspuns:

Banuiesc ca este baiat.Aceasta boala apare la baieti de cele mai multe ori.Trebuie sa te comporti foarte atent cu el.Boala asta cuprinde niste tulburari genetice.Produc si efecte natale.Interesele lui sunt foarte "pretentioase".Nu stiu ce sa-ti mai spun.Incearca sa te pui la mintea lui intr-un fel si sa vorbesti cu el.Succes!