|

Salutare TPU! Am fost astăzi la dentist și mi-a opturat o masea (mi-a scos și nervul) ei bine, acum mă cam doare.este o durere suportabila, dar mă doare și nu pot sa adorm din cauza ei.de la ce sa fie dacă totuși mi-a scos nervul? Oare a lucrat prea dur cu acele alea prin masea și a deplasat-o puțin de la locul ei? sad

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este normal sa doara dupa ce efectul anesteziei inceteaza, dar poti lua un calmant.In urmatoarele zile va fi din ce in ce mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este carnea din zona aia afectata... stai linistit si daca erai obosit dormeai oricum era

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ti-a dat nici un antiinflamator?
Daca nu, ia Medrol sau simplu, un Ipubrofen.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am patit la fel, dupa ce am iesit de la medic am avut o durere foarte mare... Nu stiam ce sa mai fac, abia am condus pana la farmacie si am luat tador, dar o sa dureze aproape o zi intreaga pana trece durerea chiar daca iei ceva de durere... Nu o elimina de tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează