Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Fratilor, ea nu v-a intrebat daca e bine sau nu! Ea v-a intrebat cum, deci e clar ca stie ca nu e bine, dar daca trebuie urgent asta e!
Elite Weight Loss Package ACUM si in Romania.
Detalii la: http://george4921.eliteweightlosspackage.com/
Acum ceva vreme am gasit un ghid de slabire la adresa http://slabeste.n2.ro pe mine m-a ajutat sa scap de aproape 4 kg in prima saptamana! deci a fost super!
Trebuie sa faci mult sport: sala o ora doua.pe zi. sa alergi 30 de minute in aer liber fie dimineata fie seara cum este timp.si foarte multa salata verde.deoarece contine putine calorii.2 litri de apa pe zi obligatoriu multe legume si fructe proastepe iaurt dietetic cu 0% grasimi...pentru a da rezultate excelente poti folosi si un otet de slabit din plante de la plafar este foarte bun.dar atentie! daca ai slabit intr-o saptamana 5 kilograme.,, si revi la obiceiurile proaste...le pui intr-o perioada de timp scurt la loc
Incearca dieta cu supa de varza o poti gasi pe internet esste cea mai buna da rezultate eu am inkercato si am slabit 8 kg intr-o saptamana.
Incearca dieta cu supa de varza eu am incercao si chiar a dat rezultate am slabit 8 kilograme iintro saptamana.o poti gasi pe internet bafta
Pai... eu am slabit 4 intr-o saptamana in felul urmator : dimineata mananci o felie de paine prajita cu o cana de ceai, la amiaz mananci supa de pui sau ceva ciorba de legume, dupa-amiaz mananci un iaurt cu putina grasime si fructe. Sa bei 3 l de apa pe zi. sa mananci fructe ca : mere piercisi caise capsuni kiwi portocale. Sa nu mananci banane pere struguri! Sa faci miscare 4-5 km. Sa nu mananci intre mese decat fructe. :d Sa faci sport. Sper ca te-am ajutat >; d<
uitee:x http://www.youtube.com/watch?v=Sz1cV5StGU8 fa astea in fiecare zi de 2 ori daca poti si chiar vr sa slabesti o sa ai febra musculare primele 2 zile dar ce conteaza. dupa 5-6 zile se vad deja rezultate impresionante! punete p treaba
Ar fi bine sa alergi cate 30 minute pe zi. Si sa nu mananci dupa 6 seara sa mananci o salata o cana de lapte etc...
Mai bine slabesti incet si in siguranta decat repede si periculos! Daca slabesti atat de repede incepe sa ti s-e lase pielea foarte urat! Trebuie sa faci mult sport. Mergi la sala, aerobic, alergat, sau un sport la care chiar sa-ti faca placere sa mergi ( innot, dans etc ). Si trebuie sa renunti la dulciuri. Mai poti manca din cand in cand, dar nu mult! Trebuie sa bei minimum 2 litri de apa pe zi si sa mananci cat mai sanatos!
Te invat eu, dar costa ceva... trebuie sa faci asa:
Intrebi un taximetrist de unde poti gasi un dealer care sa vanda praf, cumperi (25ron 1 plic 0.25g care nu cred ca poti sa il tragi singura) tai un pai de vreo 5 cm max si pui praful pe masa (il faci 4 linii) si il tragi . Apoi pleci cu prietenii prin oras si te plimbi toata ziua, alergi etc (nu obosesti) dar trebuie sa bei apa mai des!
Dupa 1-2 saptamani o sa ai cu 10kg in minus (nu ramai dependenta)
Hei...deci vreau sa slabesc cam 10 kg pentru ca am 1, 55 inaltime si ar trebui sa am 45 din cate am inteles.nu stiu daca am inteles bine dar daca vreau sa slabesc pot manca orice fructe si multe?
Intra pe zumba.com si vezi info.
este un antrenament special distractiv ce isi face intr-adevar efectul
Buna sa stii ca nu cred ca poti sa slabesti atat intr-o saptamana dar iti spuin km am slabit eu am mancat de dimi mic dejun nu foarte mult deoarece inainte beam 3 pahare cu apa si iti taie pofta de mancare si dupa 1 ora dupa ce am mancat am facut sport si la 11 am mancat un fruct si apoi alergare si la pranz ce gateste mama sau eu doar putin pentru ca iar beam apa si seara doar o salata la ora 18e foarte simpla si nici nub e o diete cand am inceput scoala am fact sport doar seara cand veneam de la scoala si asa am aslabit 12 kg in mai mult timp...nu am vrut sa ma conometrez pentru ca am avut si zile de scapari:d in care n-am putut sa ma abtin sa nu mananc ceva interzis
Pai poti s mergi la sauna sau la sala si sa mananci foarte sanatos...Multa bafta!
1.Poti slabi oricat si poti manca orice, cu conditia sa incepi dieta in ziua de miercuri. Iti cumperi un pahar nou si seara il umpli pe jumatate cu apa si cu atatea boabe de orez cate kilograme vrei sa slabesti. Si eu am incercat-o si chiar merge .
2. Poti sa slabesti 3 kg intr-o zi, daca bei 3 pahare de apa dimineata si la fiecare doua ore, bei inca un pahar. Conditia e sa te apuci de dieta intr-o perioada cu luna plina.
3.Sa dormi mult, cam tot timpul.Credeti sau nu dar insusi Elvis Presley a incercat aceasta dieta!
Simplu... nu mai manca ))) sau daca nu te poti abtine mananca limitat si baga tigari maxim sa vezi ce slabesti :*
Nu este sanatos sa slabesti atat de repede chiar daca sunt reclame ca poti slabi 15 kg in 30 zile.
recomand pastilele de slabit tomato.te ajuta sa slabesti 5 kg pe luna, avand o slabire controlata, uniforma si nu da peste cap organismul
Poti slabi 5 kg dar intr-o luna depinde si de varsta trebuie sa nu manainci dulciuri, foarte mult sport si sa manainci peste si pui.
Buna eu pot sa-ti recomand un sirop cu care am reusit sa slabesc 12 kg.se numeste fyt form si l-am comandat direct de pe siteul lor fytformsyrup.ro. eu m-am inteles bine cu el nu a avut cine stie ce minunatii de efecte adverse cum am vazut de alte produse.e cam veche intrebarea ta dar sper totusi ca te-am ajutat.mult succes la slabit
Sa stii ca 99, 9% poti slabi 5kg in 2-3saptamani
iti voi explica cum:
Dimineata:
mananci :
omleta cu sunca presata
-2oua
-marar
-ceapa
-branza capra
-2 feli de sunca presata taiate mic
+1 cana de apa (nu lapte! ingrasa)
Sport:
-30 abdomene
-20genoflexiuni
-10 alergari in jurul casei/parcului/etc
Pranz:
-legume
-carne fiarta(nu prajita!)
-2 felii paine (subtiri)
-2cani de apa(2!)
Dupa ce mananci te culci 2 ore si apio repeti sportul de dimineata
Seara(cina)
-1felie paine
-1cana lapte cu cacao(putin zahar)
-dulceata(prune, mere, capsuni, pere, cirese etc (in special gutui))
-mananci cu 1-o ora inainte de culcare
Repeta acest program 2-3 saptamani si vei vedea schimbari de 2-3-4(99,9% de 5 kilograme) Succes!
Dc spuneti ca nu poate sa slabeasca 5 kg intr-o saptamana? eu am slabit 5 kg jumate intr.o saptamana...am mancat carne fiarta, legume si fructe am baut multa apa si o ora de sport pe zi...
Nu stiu daca poti slabi chiar 5 kg intr-o saptamana dar am o metoda usoara de a slabi.Deci...infasoara in folie de plastic pe locurile in care vrei sa slabesti, lipeste cu banda scoci capatul si dupa ce te-ai infasurat pune ceva muzica pe calculator si danseaza, oboseste-te.La un moment dat ti se va parea ca arde folia pe tine dar stai relaxata ca nu se intampla nimic(Iti spun dupa propria experienta).Fa asa in fiecare zi timp de o luna si vei observa ca ai slabit mult.
Eu am slabit la fiecare 2 zile cate 1 kg dar mancam doar fructe si apa atat.
Daca vrei sa slabesti ai nevoie de multa ambitie, dar iti dau niste sfaturi:-nu manca dulciuri doar o data sau de doua ori pe saptamana
-trebuie sa ai 5 mese pe zi care sa includa:1.Mic de jun(cereale cu lapte), 2.pe la ora 11 mananca un fruct(mere, pere, banane, protocale, etc.)3.masa de amiaza(supa, felul doi), 4.la ora 5 mananca un frcut, 6.la cina(nu tarziu pe la ora 7)ce neconsistent(o salata, un iaurt, etc)
-fa cam 30 minute-1 ora miscare pe zi
NU UITA:NICIODATA DUPA CE AI MANCAT MASA DE AMIAZA SAU CINE SA NU MANANCI CA DESERT UN FRUCT PENTRU SE VA PUNE PE TINE DEOARECE SE AMESTECA CU MANCAREA SI NU SE DIGERA PREA BINE=>INGRASARE! SUCCES! E GREU dar si eu fac eforturi si reusesc sa slabesc desi toti imi spun ca sunt slaba...Bye Bye
Va propun o dieta cu rezultate deosebite, pe care am tinut-o impreuna cu colegele de birou. Toate, dar absolut toate, am reusit sa pierdem in jur de 10-15 kg, fara sa ne mai ingrasam. Scopul acestei cure de slabire consta nu doar in disparitia surplusului de kilograme, ci si in schimbarea metabolismului, astfel incat kilogramele pierdute sa nu se mai puna la loc. Este vorba despre un regim care se reia in mod identic din 4 in 4 zile si dureaza 90 de zile, timp in care se pot pierde intre 15 si 20 de kilograme. Daca se doreste o slabire mai redusa, dieta se poate intrerupe, dar schimbarea metabolismului nu va mai avea loc. Punctul forte al dietei consta in faptul ca veti slabi doar atat cat aveti nevoie, respectiv pana cand corpul dvs. va ajunge la greutatea optima, iar slabirea va fi uniforma.
· Micul dejun (este identic in cele 90 de zile): doar cateva fructe (mere, pere, banane, citrice, struguri etc.).
Prima zi – PROTEINE
Pranz: carne fiarta sau fripta – 3 felii (200 g), 1 felie paine (de preferat integrala), salata verde – nelimitat (fara ulei). Dupa masa se beau 250 ml de supa calda (doar lichid, pastele adaugate sunt interzise: galusti, taietei etc.). In loc de carne, se pot consuma 3 oua fierte sau lapte sau iaurt sau branza. Cina: la fel ca si pranzul, dar fara supa.
Atentie: daca la pranz ati mancat carne, acelasi fel il veti consuma si la cina!
Ziua a doua – FIBRE
Pranz: legume, verdeturi de orice fel (fasole, mazare, linte, fasole verde, morcovi, rosii, cartofi etc.), crude sau fierte, cu adaos pentru gust (sare, piper, Vegeta, bulion etc. – fara ulei), 1 felie paine integrala, salata verde. (Cantitatea de legume sa corespunda cu cea care incape intr-o farfurie adanca!) Cina: la fel ca si pranzul, dar jumatate de cantitate.
Ziua a treia – CARBOHIDRATI
Pranz: Paste fainoase fierte (de preferat integrale) cu sos de rosii (ketchup) sau un blat de pizza cu sos de rosii. Cina: 2 felii mici de tort sau 2-3 colacei dulci sau 3 portii de inghetata si, obligatoriu, o bucatica de ciocolata amara (pentru evitarea eventualelor alergii provocate de dieta).
Ziua a patra – FRUCTE
Pranz: amestec de fructe, in cantitati nelimitate. Cina: la fel.
In timpul curei, o data pe luna, dupa ziua de fructe, se va tine obligatoriu o zi de dieta doar cu apa. In aceasta zi se beau cel putin 2 litri de apa plata sau minerala. In timpul curei, cafeaua si ceaiul fara zahar se admit in cantitati nelimitate. Dupa terminarea curei, se poate manca normal, cu recomandarea ca micul dejun sa fie compus numai din fructe, timp de inca 90 de zile. Daca in aceasta perioada mai slabiti circa 3 kg, inseamna ca schimbarea metabolismului a avut loc. Daca doriti sa mai slabiti, dieta trebuie repetata, dar numai dupa o pauza de cel putin 3 luni.
Nu va speriati de cantitatea de mancare pe care o consumati. Chiar daca pare mare, greutatea corpului dvs. se va diminua! Nu va pierdeti speranta daca in primele 10 zile nu slabiti, pentru ca in continuare veti pierde rapid 3-4 kg.
Important:
· nu se schimba ordinea meniurilor (proteine cu fructe etc.).
· nu se va neglija nimic din meniul zilnic, fiecare aliment avand un rol bine definit pentru organism!
floricika9595 întreabă:
DanitoiuValentin întreabă: