Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Stiu cum sa slabesti 5 kg intr-o saptamana sau chiar mai mult! Dar te anunt ca-ti trebuie FOARTE FOARTE FOARTE MULTA AMBITIE SI SA STI SA TE ABTII. Aceasta reteta este pentru o saptamana intreaga:
Luni: Mananci numai carne de vita si supa de la ea. (NUMAI CARNE DE VITA NIMIC ALTCEVA!)
Marti: Mananci numai iaurt natural. (sau de baut tot natural )
Miercuri: Mananci numai peste prajit. (cel mai bun e codul)
Joi: Mananci numai grefuit. (DAR NIMIIIIIIIC ALTCEVA! ESTE FOARTE GREU CU GREFUITUL DAR IN ZIUA AIA SLABESTI CEL MAI MULT)
Vineri: Mananci numai oua fierte. (Pt mine asta a fost cea mai usoara zi pentru ca ouale sunt consistente si nu ti se face foame)
Sambata: Mananci numai branza dulce (FARA ZAHAR SAU ALTCEVA)
Duminica: Mananci doar carne de pui fiarta fara pielita (si asta este usor)
Eu iti spun ca slabesti foarte mult asa. Iti spun din propria mea experienta. Eu am slabit 8 kg intr-o saptamana si m-am mentinut asa. Dar daca chiar vrei sa slabesti asculta-ma ca trebuie sa te abtii de la tot si sa nu mananci altceva in acea saptamana. Mult noroc iti doresc si sper sa reusesti. La revedere!
Nu este cea mai buna solutie sa slabesti multe kilograme intr-un timp scurt, dar decat grasa... Uite aici o combinatie de doua diete cu rezultate uimitoare: http://femeilor.ro/......e-744.html
Nu mai manca paine, carne grea, dulciuri si altele... seara dupa ora 7 poti sa mananci daca simti nevoia, un fruct. bafta!
Poti sa slabesti 5 kg intr-o saptamana, stai linistita si nu asculta vorbele rele. Uite dieta:
MICUL DE JUN :
-o cana de ceai neindulcit(la pliculete, mai practic)
-1 ou fiert
-o rosie
- o felie subtire de branza
Trecem direct la cina pentru ca, banuiesc, ca esti eleva si nu ai timp sa mananci la 11 si ultima masa trebuie sa o iei pana in ora 16:00.
CINA:
-o ciorba, supa (la alegerea ta, dar fara ulei, fara paine )
-un piure de cartofi cu o bucata de piept de pui facut pe gratar
-un iaurt cu fructe (preferabil si mai la indemana danone delicios)
si la ora 16:00 o banana.
Asta este meniul si nu il ti pe acesta care ti l-am dat este doar un exemplu. Totul este sa nu mananci paine,dulciuri, ulei, paste faionoase si foarte important NU MANCA DUPA 16:00.Fa exercitii sportive foarte multe si iti spun ca daca te lupti slabesti intr-o saptamana 5 kg.Nu sta degeaba.FA macar o ora pe zi exercitii si nu vei da gres. MULT SUCCES!
Cred ca nu stii tu ce vorbeste. Ca daca stiai, ii dadeai ei un raspuns mai mult sau mai putin util, si nu mie. macar al meu a fost amuzant
ESTE POSIBIL! - (am zis "minus") 62 kg!
* fara infometare;
* fara cura de slabire traumatizanta;
* fara riscuri pentru sanatate!
-------------------------------------------------------------
http://elinaagroup.eu/62kg/
-------------------------------------------------------------
Buna,
Iti recomanda tabletele Chilliburner sau regimul de 14 zile. Le-am incercat pe amandoua. Cu regimul slabesti in 14 zile, dar sigur pui la loc, cu tabletele astea pe baza de ardei iute o sa dai jos cam 5 kg pe luna(dar sunt kilograme pe care nu le mai pui la loc). Eu ti-as recomanda metoda mai safe: tabletele Chilliburner.
Poti sa citesti mai multe info pe: http://www.mujer.ro/ardeiul-iute-nu-o-sa-fie-niciodata-gras
Iti doresc sa slabesti cat mai repede!
Buna,
Iti recomanda tabletele Chilliburner sau regimul de 14 zile. Le-am incercat pe amandoua. Cu regimul slabesti in 14 zile, dar sigur pui la loc, cu tabletele astea pe baza de ardei iute o sa dai jos cam 5 kg pe luna(dar sunt kilograme pe care nu le mai pui la loc). Eu ti-as recomanda metoda mai safe: tabletele Chilliburner.
Poti sa citesti mai multe info pe: http://www.mujer.ro/ardeiul-iute-nu-o-sa-fie-niciodata-gras
Iti doresc sa slabesti cat mai repede!
Intr-o saptamana este imposibil sa slabesti 5 kg. Totusi,sa iti dau cateva sfaturi: Mananca multe fructe si legume, pregateste-ti salate, bea sucuri facute din fructe fara acid. Adauga acestei diete si mult sport ZILNIC! Nu manca carne, mezeluri, dulciuri sau mancare bogata in calorii! Paaa
Incerca ceai de leustean, patrunjel si putin marar!
o sa vezi ca functioneaza!
Manaca multe legume si fructe proaspete fa mult sport renunta la dulciuri si nu manaci nimic dupa ora 18:00 decat fructe...
Sal eu am slabit 52 kg in 3 luni, daca vrei iti spun cum bebi_gordo.lybra@yahoo.es
Pfff...si eu vreau sa ma cuplez cu liam din 1d...dar cred ca amandoua o sa ne punem pofta in cui
O varianta ar fi taierea poftei de mancare; no food = no surplus calories; este ceva produs pe slabeste-repede. com
Inteleg ce trebuie sa mananc in 4 zile, dar in celelalte 3 ce se mananca?
Http://frumoasa.eu/......abolizata/
Foarte importanta este lcarnitina in slabire
Dorinspoaller.wordpress.com/2008/02/12/cura-de-slabire-cum-sa-dati-jos-8-10-kg-intr-o-saptamana/
Eu am urmat dieta cu banane si am slabit 3 kg in o saptamana.
E foarte simpla si deloc dautanoare. Dimineata mananci una sau doua banane bine coapte (maro) si bei un pahar de apa. Restul zilei poti manca ce doresti, dar moderat. Atentie! Nu manca babane verzi deoarece acestea au mai putine fibre decat cele maro. Bananele au putine calorii si multe fibre, de aceea avem impresia ca dupa ce mancam o banana ne-am saturat.
In rest, nu ai voie desert si sub nici o forma sa nu mananci dupa ora 7 seara. Trebuie sa faci multa miscare, de preferat o ora de plimbare sau 30-45 minute de bicicleta.
Bafta!
Efortul fizic este foarte important! Daca nu mai mananci dupa ora 6 si inlaturezi grasimile, sarea, dulciurile si laptele facand o data pe zi acest sport : http://www.youtube.com/watch?v=DIRW_aBs9x0&feature=player_detailpage, vei slabi cu sigranta! SUCCES!
1. trebuie sa mananci corect cam la aceleasi ora in fiecare zi;
2. trebuie sa mananci cate putin, nu pe saturate, la fiecare 3-4 ore;
3. sa nu ratezi niciodata micul dejun;
4. masa de seara nu trebuie sa fie dupa ora 19:30;
5. sa elimini sau macar sa consumi cat mai putine grasimi, prajeli, dulciuri, sucuri;
6. sa consumi alimente de calitate pregatite mai mult prin fierbere, coacere sau frigere;
7. sa te straduiesti sa mentii un regim alimentar;
8. sa nu uiti de miscare!
...
08:00 Un sandwich cu paine integrala branza, sunca de praga, rosii sau catraveti
10:00 un fruct
12:00 o friptura cu salata (sau orice altceva care nu contine grasimi sau carbohidrati)
16:00 un fruct
18:00 o supa
FUNDA?
5 kg pe saptamana e prea mult si prea periculos pentru organismul tau, in general pina in 3 kg pe saptamana e perfect, aici gasesti informatia pas cu pas cum sa slabesti usor si rapid :
http://fit4sport.wordpress.com/2013/05/25/cum-sa-slabesti-rapid/
La inaltimea ta ar fi bine 55-60 kg, citeste aici cum poti slabi repede
floricika9595 întreabă:
DanitoiuValentin întreabă: