TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
IepurasXxX
în 19 August 2020 | IepurasXxX întreabă:

Vreau sa imi cumpar un pistol airsoft si am gasit site- ul airsoftromania. ro dar parca nu imi inspira increderea din cauza preturilor mici fata de alte site- uri si parca si descrierea. Ce pareri aveti...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sorinlelele
în 19 August 2020 | Sorinlelele întreabă:

O părere despre această bicicleta? https://www.carpatsport.ro/biciclete- hidraulice/bicicleta- hidraulica- mtb- ht- carpat- c2959h- roata- 29- cadru- aluminiu- frane- hidraulice- disc- shimano-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GraveDigger91
în 19 August 2020 | GraveDigger91 întreabă:

In cat timp livreaza Buzz sneakers in Bucuresti prin Urgent Cargus?

3
Răspunde Raportează
kb9
în 19 August 2020 | kb9 întreabă:

Stiti de unde pot lua un Playstation 1 Original(preferabil magazin- online romanesc, gen. Olx). Ok..stiu ca exista Playstation Classic, dar eu il vreau pe cel original din '90, daca ma puteti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
merim69
în 19 August 2020 | merim69 întreabă:

Mai stie cineva cum se chemau biscuitii aia cu vanilie din anii ~2000- 2005 rotunzi, cu ciocolata pe o parte, care veneau intr- o funga cu rosu sau albastru si aveau o poza mica cu un batranel cu ochelari...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ginnaaaaaaa
în 18 August 2020 | Ginnaaaaaaa întreabă:

Luni în jurul orei 20:30 am dat o comanda de telefon de pe Altex și am primit mesaj cum că estimează că produsele vor veni în 48h. Azi am primit un alt mesaj cu codul AWB și îmi zice că comanda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tony87
în 18 August 2020 | Tony87 întreabă:

Zi buna, recent mi- am cumparat o sticla de suc pe care scrie "zero zahar" dar declaratia nutritionala pentru 100mg calculata pentru cel putin o doza de suc contine mai mult de 10g si as vrea sa stiu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
laeimbrea
în 18 August 2020 | laeimbrea întreabă:

Salut, stiti vreun site de unde poti cumpara adidasi de firma online (nike/adidas) din afara, Germania, Austria, plata cu cardul?

3
Răspunde Raportează
Tataru_Ionut_2001
în 18 August 2020 | Tataru_Ionut_2001 întreabă:

Mi- am comandat pe 7 august o carcasa de pe forit si acolo scria ca e disponibila la cerere, in 7 zile. Carcasa nu mi- a ajuns nici pana acum, iar la status comanda scria ca data estimata de livrare ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 18 August 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Https://www.fashiondays.ro/p/pantofi- sport- din- piele- ecologica- hoops- 2- 0- barbati- adidas- performance- p2571283- 2/?selectedSize=NDYgMi8zfDExLjV8VUs%3D sunt legiti? Sau fake? Nu mai gasesc varianta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
frafafafaf
în 18 August 2020 | frafafafaf întreabă:

Produsele de pe ebay sunt la mana a doua sau folosite? Adica ebay este ca un fel de OLX sau OKAZII.RO?

7
Răspunde Raportează
MaxTheINFINITE11
în 18 August 2020 | MaxTheINFINITE11 întreabă:

As dori sa cumpar un pistol airsoft pe spring.Un loc din Pitesti as dori sa gasesc unde se vand. Daca aveti sa raspundeti corect o sa dau funda.

3
Răspunde Raportează
Ramona2020
în 17 August 2020 | Ramona2020 întreabă:

Caut o salopeta din denim, imi recomandati un site de incredere unde pot gasi?

1
Răspunde Raportează
FanGaming98
în 17 August 2020 | FanGaming98 întreabă:

Ceasurile Seiko sunt ceasuri de " firmă"?

11
Răspunde Raportează
Ramona2020
în 17 August 2020 | Ramona2020 întreabă:

Caut o salopeta din denim lunga, imi recomandati un site de incredere unde pot gasi?

3
Răspunde Raportează
petrescusilvia
în 17 August 2020 | petrescusilvia întreabă:

Hei! Am cumparat de la un magazin de haine o rochie. Magazinul nu vinde haine second, ci haine noi noute, insa am descoperit ca rochia fusese deja purtata, avand multe urme de folosire. Mai am bonul,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 17 August 2020 | Furnicuta000 întreabă:

Cu ce firma de curierat colaboreaza Sinsay?

2
Răspunde Raportează
pombar
în 17 August 2020 | pombar întreabă:

Ce pot face daca smartphone-ul imi vine din service de 2 ori la rand cu aceleasi probleme la soft? Nu isi bat joc de mine?

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2020 |

Hei,TPU! După cât timp de la confirmare se expediaza comanda de la H&M? Multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
StefanIntrebare
în 17 August 2020 | StefanIntrebare întreabă:

Salut oamenii TPU, am o intrebare. Ieri noapte am fost la un sneaker randevu ca sa vad sneakerii unui tip, sa incerc sa il jecmănesc. Mi- a aratat mai multi sneakeri, printre care niste Bannanna 10s,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim2796
în 17 August 2020 | Anonim2796 întreabă:

Stie cineva unde gasesc converseXdior sau converseXcomme de garcon?

2
Răspunde Raportează
eusuntcipi
în 16 August 2020 | eusuntcipi întreabă:

Pot cumpara ceva in rate cu cardul de debit sau doar de credit? De ex un frigider.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 August 2020 |

Hei, TPU! Am dat o comanda de pe H&M, ieri, 15 august 2020. Tinând cont ca ieri si azi, fiind duminica, firma de curierat nu lucreaza, cam cand ar ajunge comanda si cand voi primi email- ul de confirmare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dorten
în 16 August 2020 | Dorten întreabă:

Bună TPU, vreau să cumpăr un telefon xiaomi redmi note 8 pro și am citit ca are 3 variante. 6gb + 64gb, 6gb + 128gb și 8gb + 128gb. Primele doua le- am găsit și in România, însă ultima ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
TacBam
în 15 August 2020 | TacBam întreabă:

Ieri voiam sa fac o comanda pe epantofi asa ca am pus produsele in cos am pus toate informatiile si am dat plata cu cardul. Am apasat comanda si plateste si m- a dus la pagina de payU. Atunci...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Peachdelight
în 15 August 2020 | Peachdelight întreabă:

Hei, mi s-a pus pata pe o pereche de sneakersi de la togoshi. Aveti ceva idei despre acest brand? Sunt de calitate? Merita banii? :)

3
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 14 August 2020 | oceanoflove întreabă:

Cei care nu au fost mulțumiți de produsul comandat de pe aliexpress a trimis produsul inapoi la expeditor pentru a primi banii inapoi?

3
Răspunde Raportează
Uisiahduajzbx
în 14 August 2020 | Uisiahduajzbx întreabă:

Buna, daca ați comandat încălțăminte de pe sinsay îmi puteți spune cum e cu mărimile daca sunt la fel ca pe site adică daca masura tălpii tale corespunde cu mărimea de pe site?

2
Răspunde Raportează
LaElly11
în 13 August 2020 | LaElly11 întreabă:

Ce căști wireless de la Lumaudio recomandați?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2020 |

Am cumparat un frigider de la Altex, am fost în magazin si au dat comanda cei de acolo si urmeaza sa ajunga. Am plătit cu cardul si as vrea sa anulez comanda, cum imi da banii inapoi, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mateisitudor
în 13 August 2020 | mateisitudor întreabă:

Daca azi la 3 am dat comanda de pe eMAG, sunt sanse sa imi ajunga maine? Acolo scrie ca data estimata livrarii este maine.

8
Răspunde Raportează
UnTipObisnuit
în 13 August 2020 | UnTipObisnuit întreabă:

Ati cumpărat de pe districtshoes.ro? Sunt ok/de încredere?

2
Răspunde Raportează
Stargoz
în 13 August 2020 | Stargoz întreabă:

Am 2 comenzi de pe amazon si cand dau la orders and details la una imi scrie arriving at... si la alta imi scrie out for delivery. Ma poate lamuri cineva ce inseamna asta si ce trebuie sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jorgebour
în 13 August 2020 | Jorgebour întreabă:

A comandat cineva de pe site-ul newb-mag.ro? Sunt de încredere? Produsele sunt ok?

1
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 13 August 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Salut, stie cineva daca am optiunea de plata la ramburs pe myprotein?

2
Răspunde Raportează
LaElly11
în 12 August 2020 | LaElly11 întreabă:

Mă gândeam să îmi cumpăr căști Tronsmart Onyx Ace True Wireless. Are cineva căștile acestea? Ce părere aveți despre ele?

0
Răspunde primul Raportează
TheSeventhSin
în 12 August 2020 | TheSeventhSin întreabă:

Salut, stiti cumva vreun magazin din Londra de unde as putea cumpara ceva produse pentru desen? (cine mai sta pe acolo si stie) Ideea e ca am pe cineva care sta acolo si as vrea sa- mi cumpere cate ceva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 12 August 2020 | oceanoflove întreabă:

Cine a mai comandat de pe alliexpress si ma poate sfatui in urmatoarea problema: am comandat o baterie externa alba care era pe stoc. Urmatoarea zi primesc un mesaj de la vanzator ca nu mai au baterii ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LaElly11
în 12 August 2020 | LaElly11 întreabă:

Vreau să îmi cumpăr niște căști wireless, compatibile cu iPhone X, care să coste maximum 150 de lei. Ce căști îmi recomandați care să fie bune?

1
Răspunde Raportează
Alexandra115
în 12 August 2020 | Alexandra115 întreabă:

Hei! Ați putea sa-mi dati niste idei de cadouri pentru cea mai buna prietenă (in afara de poze)? Mulțumesc!☺

5
Răspunde Raportează
Nedelcu_Cristian_2001
în 12 August 2020 | Nedelcu_Cristian_2001 întreabă:

Am văzut că la fast food- uri precum Mcdonald's, KFC, Subway etc. poti plati cu google pay contactless (folosind telefonul). Vreau sa stiu daca in Romania pot face acest lucru si daca pot...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
M2121315
în 12 August 2020 | M2121315 întreabă:

Cat de rapizi și eficienți sunt cei de la sameday?

5
Răspunde Raportează
wannabe
în 12 August 2020 | wannabe întreabă:

Ma duc in vizita la o veche prietena si vreau sa- i duc un cadou. M- am gandit la o lumanare parfumata si poate inca ceva. Poate- mi dati voi o idee din experientele voastre. Intrebarea mea este, ce fel...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 11 August 2020 | oceanoflove întreabă:

Cupoanele care se acorda de pe alliexpres pentru cei care isi fac cont chiar se aplica? Iti scade din pretul produsului? Scuzati daca intrebarea e cam irelevanta si evidenta. Ei pe pachet iti scriu valoarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bruno92
în 11 August 2020 | Bruno92 întreabă:

Știți cumva daca au reduceri in mall la Nike?

1
Răspunde Raportează
GabyHKL
în 11 August 2020 | GabyHKL întreabă:

Am si eu o intrebare legata de magazinul de haine New Yorker. Este posibil sa faci o comanda de pe site? Deoarece nu am vazut nimic legat de asta!

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 11 August 2020 | Domexd întreabă:

Cum vi se pare pizza de la Luca? E de tip franciza pizzeria, simigeria?

1
Răspunde Raportează
Sorinlelele
în 11 August 2020 | Sorinlelele întreabă:

Pot pune pe aceasta bicicicleta o furca cu suspensie? Daca se poate si ceva linkuri, multumesc! :D https://www.decathlon.ro/bicicleta-polivalenta-rs-100--id_8605822.html

1
Răspunde Raportează
Elizadiabeta
în 10 August 2020 | Elizadiabeta întreabă:

Am cumparat cu costum de baie de la kaufland si am platit cu cardul, il pot returna?

3
Răspunde Raportează
FanGaming98
în 10 August 2020 | FanGaming98 întreabă:

Ceasurile de la Gemius Army sunt ceasuri de firmă? Am primit unul albastru cu o curea din material din ăla puțin aspru, dar pare totuși de firmă bună.

4
Răspunde Raportează
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 22 ore

tonyc7 întreabă:

Dac? s- ar legaliza homosexualitatea n Romnia ?i autorit??ile ar acorda toate drepturile comunit??ii LGBT, inclusiv protec?ie prin lege, cum a?i reac?iona ca b?rba?i obi?nui?i dac? ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 15 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 23 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 22 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii b?rba?i, gen Victor Pi?urc?, nu albesc absolut deloc, chiar dac? nainteaz? n vrst?? E chestie de genetic? sau exist? ?i anumite trucuri care pot preveni albirea p?rului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.737
  • Întrebări: 3.953.163
  • Răspunsuri: 17.654.015
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Numele reale ale celebritatilor

Numele reale ale celebritatilor

Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.139 Conversaţii