Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Noiembrie 2025 sunt:
Unde pot gasi reduceri bune pentru haine/pantofi barbati? De preferat magazin real dar e ok si online, daca stiti site uri? multumesc
Bună, unde găsesc adidașii albi FILA disruptors în București? Toate fetele îi au și nu știu de unde îi cumpără ???? https://dsw.scene7.com/is/image/DSWShoes/417337_125_ss_01?$pdp-image$
Bunaaa! Si-a comandat cineva de pe Sizeer? Papucii sunt originali?
Atunci cand îți cumperi bicicleta nouă direct din magazin ( intersport), primești la ea și cheie pentru pedale, sa, etc? Sau trebuie cumpărate separat? Mulțumesc!
Vreau sa returnez un produs pe care l- am comandat de la Emag. Am completat deja formulare de pe pagina lor si am impachetat coletul. Ideea e ca nu stiu ce trebuie sa scriu pe colet. Ma gandesc ca trebuie...? (mai mult)
Stie cineva cat costa gramul de aur 14k in Turcia?
Vreau sa imi iau un telefon nou cu abonament prin buy back. Vreau sa dau vechi- ul meu telefon celor de la Orange, tel. Este Iphone 7, 32 GB, Black, totul merge perfect doar ca ecranul ...? (mai mult)
La o comandă pe Emag mi-a apărut ca si data estimată 1 iunie adică sâmbătă. Întrebarea mea este: Emag face măcar livrări sâmbăta? Are sens să aștept
De unde as putea sa cumpar o pereche de papuci faini pana in 250 lei? As prefera niste bascheti inalti.
Vreau sa fiu reprezentant avon, imi puteti da niste sfaturi va rog? Multumesc!
Cunoaste cineva magazine pentru reparat ecran Apple watch seria 2 pentru un pret bun?
Hello! Dețin două lănțișoare (aur și argint) care s-au rupt și aș dori să le vând. Aveți idee de locuri sigure în Constanța unde le acceptă?
Cum se numește acel site chinezesc de unde se pot comanda lucruri foarte ieftine?
Bună, TPU. Aș dori sa intreb daca este posibil sa cumpăr niste produse dintr- un magazin Flanco din orașul meu si sa le ridic dintr- o filială Flanco din București? Intreb asta deoarece părinții...? (mai mult)
Care dintre aceste doua firme e mai calitativa la adidasi? Pret calitate ma refer, Nike sau Adidas? Ca nu vreau sa cumpar si sa ma trezesc ca peste 3 zile s au rupt. multumesc :)
Salutare, mi-ați putea da niște site-uri de unde pot cumpăra romane ÎN franceză? Să fie site-uri românești.
Am un ghiozdan de la adidas, si dupa prima spălare s-au dezlipit unele parti din logo. Cum as putea sa il dezlipesc pe tot?
Pot sa primesc bani de la altcineva pe Skrill daca eu nu depozitez?
Salut, vreau să cumpar un telefon de 200 dolari de pe Aliexpress dar vreau să stiu unde plătesc taxa la poștă?
Magazinul Vagabond Studio este si in Park Lake?
Salut, doresc să cumpar un telefon de 200 dolari de pe Aliexpress va trebui să plătesc o taxă?
Salut, de unde as putea cumpara tutun de calitate in Brasov sau un site 100% sigur!?
Va rog da-timi si mie un site in care pot cumpara iPhon copie in România! Funda=)
Salut.A dat careva comanda de pe aliexpress in Anglia? Si in cat timp a venit comanda?
stie cineva unde pot cumpara carti Yu- Gi- Oh in Bucuresti? Majoritatea pachetelor de la gamestop sunt epuizate dar caut in special acest produs http://gamesstop.ro/shop/yu- gi- oh- legendary-...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar un telefon de la altex dar se pare ca nu il au in magazine si e exclusiv online. Vreau sa il iau in rate si sa platesc cand vine acasa? Cum as putea sa fac asta? Sa il iau in rate....? (mai mult)
Salutare. Știe cineva un magazin de unde pot cumpăra încălțăminte Nike Adidas replica 1:1, calitate superioara. În dragonul rosu și Europa calitatea lasă de dorit... Sunt foarte multe persoane...? (mai mult)
Dacă am comandat un telefon de la eMAG prin curier și îl returnez în showroom, primesc banii în mana pe loc?
Cei care nu au card bancar cum pot cumpara de pe wish sau aliexpres? Cum pot plati de fapt?
O trotinetă bună pentru trick-uri până in 350 lei? Multumesc
Cum anulez o comanda de pe sephora? Incerc de câteva ore și nu reușesc! Va rog
Buna, TPU! De unde pot cumpara telefoane IEFTINE? Să fie si bune cat de cat.
Buna,ce magazine online vand Ray-Ban originali?
Hey! A comandat cineva de pe ivet, cum sunt hainele?
Este de încredere Wish, acea platformă care vinde accesorii? Daca comanzi ceva, îți vine exact ce scrie și arată acolo, nu îți vine cu un Nr mai mic de ex la o bluză? Împărtășiți experiențele...? (mai mult)
Saluuuut! As vrea un site de unde pot cumpara fuste, nu siteuri gen h&m deoarece vreau sa ajungă repede comanda.
Help! Am pierdut un cercel de aur. Problema este ca au o imensă valoare emoțională. Dacă mă duc la o bijuterie imi poate da comanda de o copie a cercelului care mi-a ramas?
Ofer fundă, unde găsesc pantaloni de soldat american la fel ca ăștia dar la fel https://youtu.be/1qc5bAgZ0uY nicio diferență să nu fie! Link va rog, deci repet nicio diferență pantaloni...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi faina de orez in Suceava? La ce tip de magazin/supermarket etc.
O femeie de 155 cm inaltime la marimea hainelor S-XS e bine? Sau XS e cea mai indicata decat S?
Unde găsesc un magazin adidas în Craiova?
Am în plan sa plasez o comanda de aproximativ 700 lei pe site- ul sportisimo, însa pentru ăștia care ați mai comandat de la ei vreau sa știu ce experienta ați avut cu ei. Serioși, neserioși...? (mai mult)
Am o întrebare. Știți unde as putea să găsesc rucsacul fetiței Oyku din serialul "Fetița mea"?
Vi se pare o idee buna sa cumperi o pereche de ochelari de soare de calitate,precum Ray-Ban, la un pret intre 450-500 lei?
EBay e de încredere? Adică îți sosesc pachete? Întreb fiindcă nu am mai comandat niciodată de pe ebay.
Am facut o comanda de jocuri pe eMAG cu produse vandute de Ventum? Sunt seriosi? Ei zic ca mi- au confirmat comanda si o trimit maine, insa pe eMAG nu apare modifical nimic, apare tot comanda plasata.Sunt...? (mai mult)
Un site bun și serios pentru laptop-uri second hand? Mulțumesc anticipat! DAU FUNDĂ!
Salut, se gasesc figurine funko pop in bacau?
Buna, are cineva converse de aici? Deci eu port mărimea 38 și am fost in hervis pentru a- mi cumpăra dar nu mai aveau așa ca am probat un 37, 5 și îmi era cam mare, cred ca 37 ar fi bun. Deci...? (mai mult)
Ce site-uri cu parfumuri originale (si preturi ok) imi recomandati? Mersi frumos.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Qazws întreabă:
tonyc7 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
StoicAnalysis întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?