TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
anonim_4396
în 27 Iunie 2023 |

Vreau să vând un laptop și o boxă wireless și aș vrea să știu care este cel mai indicat site de cumpărături de electronice dintre cele care există?

8
Răspunde Raportează
user0287392
în 27 Iunie 2023 | user0287392 întreabă:

Buna ziua! Am un colet de la Cargus pe care trebuie sa il ridic de la sediu. Coletul este de la iqos, dar eu mi- am pierdut buletinul si astept sa vina cel nou. De ce documente am nevoie ca sa ridic coletul?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MosIon
în 27 Iunie 2023 | MosIon întreabă:

Salut. Ce telefon ar fi de ales in jurul sumei de 1000e in 2023? Plus/minus 200e

8
Răspunde Raportează
ImDarkRaul4566
în 27 Iunie 2023 | ImDarkRaul4566 întreabă:

Salut TPU, am și eu o întrebare, ar fi prima comanda ce vreau sa o fac pe pandabuy și mă întreb cum trebuie să plătesc. Pot să plătesc curierului sau trebuie sa plătesc cu cardul la ei pe site...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
FlorentinaGeorgiana
în 26 Iunie 2023 | FlorentinaGeorgiana întreabă:

Buna ziua! Am dat comanda pe Shein 13 produse in valoare de 400 lei. S- a făcut tranzacția, însă am primit mesaj de confirmare la 6 produse doar. Restul produselor vor veni într- un alt colet? Vi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Unnum3
în 26 Iunie 2023 | Unnum3 întreabă:

Cât durează transportu la regal fermieru? Am dat comanda de joi si încă nu a ajuns

0
Răspunde primul Raportează
antonio803
în 26 Iunie 2023 | antonio803 întreabă:

La eMAG, daca am comandat 2 produse de la 2 magazine diferite o sa am 2 awb-uri si 2 coduri pentru a ridica de la easybox sau un singer awb si un singur cod

5
Răspunde Raportează
Rianna678
în 24 Iunie 2023 | Rianna678 întreabă:

Bună, am nevoie de ajutor. Pot plăti pe shein cu cardul Raiffeisen? Ati mai plătit cu acest card pe shein? Merge? Un răspuns cât mai repede

3
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 24 Iunie 2023 | newaccountbye întreabă:

Buna, TPU! Recent mi- am încercat și eu "norocul" la jocul acela lansat de SHEIN și am câștigat "EXTRA 30€ OFF" la comenzi de peste 129€. Și am un cod, dar nu știu unde trebuie sa îl...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Maria899
în 24 Iunie 2023 | Maria899 întreabă:

Merge sa platesc pe SHEIN cu card de la cec banc?

7
Răspunde Raportează
okokokokokok1424
în 24 Iunie 2023 | okokokokokok1424 întreabă:

Buna! De 8 zile comanda mea de pe shein a fost abia interceptata, nu a fost inca trimisa din China spre Romania. Este prima comanda si nu stiu daca este normal. Sper ca ma poate ajuta cineva!:)

1
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 23 Iunie 2023 | RobocopBuisness întreabă:

De ce se fac adidasi asa urati? https://www.adidasyeezyromanla.com/products/adidasi-lifestyle-barbati-adidas-yeezy-boost-350-v2-albastri-romania-35629bgjn-p-4162.html

2
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 23 Iunie 2023 | newaccountbye întreabă:

Hello! La mine in oraș au venit cei de la un festival mediteranean cu fructe de mare. Pentru cei care vin, se dau gratuit pentru a degusta acele preparate sau se plătesc?

3
Răspunde Raportează
Ionu?346546
în 22 Iunie 2023 | Ionu?346546 întreabă:

Salut! Am comandat o pereche de căști wireless de pe eMAG dar nu mi se potrivesc și imi cad din ureche oricum le- aș pune și orice dop aș folosi.Intrebarea este pot să le dau retur și să- mi iau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cretescudaniela
în 22 Iunie 2023 | Cretescudaniela întreabă:

Buna ziua, am facut si eu doua comenzi pe shein si nu mi-a venit niciuna, adresa o aveam buna doar ca am gresit nr. de telefon. Cum imi pot recupera ce am pierdut sau banii ce i-am platit?

9
Răspunde Raportează
d3yu
în 22 Iunie 2023 | d3yu întreabă:

Buna TPU! Puteti sa-mi spuneti daca cunoasteti siteuri de unde pot cumpara papuci nike ieftini (ma dau pe skate si as vrea o pereche de dunk sb dar nu vreau sa dau 500 ca sa mi se rupa dupa)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2023 |

Salut! Care credeti ca sunt cele mai ieftine magazine in legatura cu produsele consumabile pentru acasa (pasta de dinti, sampon, gel de dus, produse pentru curatenie, etc)? Ma refer la toate magazinele...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
king5151
în 21 Iunie 2023 | king5151 întreabă:

Am dat o comanda pe about you iar colo scrie că trebuie să ajungă între 20-21 iunie. Dar nu am primit niciun sms, de ce?

1
Răspunde Raportează
Razvangggg
în 21 Iunie 2023 | Razvangggg întreabă:

Un tricou ac milan sau man city intre 150-200 lei?

3
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 21 Iunie 2023 | anonimbuc21 întreabă:

Salut. Pe ce site pot regăsi scule marca parkside? Odată ieșite din Lidl?

1
Răspunde Raportează
Cretescudaniela
în 20 Iunie 2023 | Cretescudaniela întreabă:

Am facut doua comenzi pe shein si din greseala am bagat nr. de tel. gresit, cum pot sa recuperez banii sau macar comenzile pe care le-am facut?

3
Răspunde Raportează
MrTech1HD
în 20 Iunie 2023 | MrTech1HD întreabă:

Salut, am nevoie de un smartwatch de dama pentru prietena mea, ceva mid range, nu foarte scump dar care sa ii dea posibilitatea sa răspundă de pe el pe whatsapp ce vrea ea, nu genul care au mesaje...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Johnny0012
în 20 Iunie 2023 | Johnny0012 întreabă:

Stie cineva un site de unde pot cumpara tigari cu livrare in Italia?

1
Răspunde Raportează
Mihnea20410
în 20 Iunie 2023 | Mihnea20410 întreabă:

Salut! Am o intrebare, daca comand de pe dhgate ceva, trebuie sa-l iau de la vama sau vine coletul la mine acasa?

3
Răspunde Raportează
Alexboss22203223023
în 18 Iunie 2023 | Alexboss22203223023 întreabă:

Știe cineva dacă este safe site ul airjordanromaniashop?

2
Răspunde Raportează
DonGiani
în 18 Iunie 2023 | DonGiani întreabă:

Salut TPU. Ce părere aveți despre flip.ro? Ce experiență ați avut cu ei? Sunt țepari sau nu?

2
Răspunde Raportează
alexx1431245
în 17 Iunie 2023 | alexx1431245 întreabă:

Vreun cod de reducere pentru decathlon pentru produse kipsta, sau mingi de fotbal?

1
Răspunde Raportează
marinelaaaaaaouowoeo
în 17 Iunie 2023 | marinelaaaaaaouowoeo întreabă:

Buna, am o întrebare știe cineva dacă pot comanda de pe SHEIN cu un card de la CEC banc?

1
Răspunde Raportează
Anto7777
în 17 Iunie 2023 | Anto7777 întreabă:

Salut! A mai comandat cineva de pe GlobalHubb, prin easybox? In cat timp v-a venit?

1
Răspunde Raportează
DanClaudiu
în 16 Iunie 2023 | DanClaudiu întreabă:

Salut, În urmă cu 3 săptămâni am făcut o comandă pe aliexpress iar în data de 7 iunie am primit un mesaj că adresa este greșită, deși eu am pus adresa din buletin. Ce este de făcut în...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 16 Iunie 2023 | maphiotul întreabă:

Buna. Ce parerea aveti, de ce blureaza numarul de inmatriculare unii dintre cei care pun la vanzare o mașină pe internet? Mersi.

12
Răspunde Raportează
ShadowGhost
în 16 Iunie 2023 | ShadowGhost întreabă:

Bună seara! Ati folosit cumva Shein in achizitionarea hainelor online? Masurile au corespuns? Ce parere aveti despre materiale? Orice alte detalii despre cumparare hainelor de pe SHEIN ma super ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MileaDavid
în 16 Iunie 2023 | MileaDavid întreabă:

Ce parere aveti de balmainromania.ro a cumparat cineva de pe site-ul lor vre un produs?

1
Răspunde Raportează
Dianaavmd
în 14 Iunie 2023 | Dianaavmd întreabă:

Am dat o comanda pe Shein și îmi apare ca este la expressone și ca e în livrare (internațional depot huboutboud)asta îmi apare, după cum o sa ajungă la mine adică prin ce etape trebuie sa mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2023 |

Daca am 1.74 inaltime, si vreau sa cumpar un tricou, mi-ar veni marimea "170-175" sau marimea "164"? Pe tricourile mele marimea e in litere, gen L, M etc, si nu imi pot da seama

10
Răspunde Raportează
miraeeeeeeeeee
în 14 Iunie 2023 | miraeeeeeeeeee întreabă:

Buna ziua! Am comandat un produs de pe un site online si as vrea sa il returnez. Pe site scrie ca daca este aprobat returul iti trimit ei o eticheta, locul unde sa trimiti coletul si alte instructiuni....? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
EmmaWollfShy
în 14 Iunie 2023 | EmmaWollfShy întreabă:

Sora mea a cumparat ceva produse de pe shein si nu ii place cum unele haine arata pe ea si a vrut sa le returneze, A primit banii inapoi dar nu a venit nimeni sa ia hainele.Hainele poate sa le...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
fictionperson
în 13 Iunie 2023 | fictionperson întreabă:

Salut TPU! Se poate returna o pereche de pantaloni dacă am apucat să scot eticheta? Menționez că este vorba despre eticheta cu prețul, pe care încă o mai am. Am și bonul fiscal

4
Răspunde Raportează
Elena22221111
în 13 Iunie 2023 | Elena22221111 întreabă:

Buna ziua.Acum cateva zile am comandat niste lucruri online, iar din greseala, cand am scris adresa am dat Judetul Alba(in loc de Galati, desi am scris orasul Galati)In aceasta situatie ce as putea face?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DonGiani
în 13 Iunie 2023 | DonGiani întreabă:

Salut TPU. Am făcut o comanda de la flip.ro. Când vine curierul cu produsul pot sa verific adică sa deschid coletul și sa vad produsul înainte sa plătesc și dacă nu îmi convine ce primesc pot ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RaZZyY
în 12 Iunie 2023 | RaZZyY întreabă:

Buna ziua, doresc sa cumpar ceva de la o licitatie din Turcia. Am citit ca taxele vamale se impun la costuri de peste 45€, acei 45 se refera la valoarea bunului sau la valoarea bunului + costul de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Razzvan5444006644
în 12 Iunie 2023 | Razzvan5444006644 întreabă:

Hai salut, cei care au mai comandat de pe amazon, stie cineva cat e livrarea pana in Romania?

3
Răspunde Raportează
Ghurgh
în 12 Iunie 2023 | Ghurgh întreabă:

Am tot vazut pe ici- colo persoane ce cumpara saci de haine in stil "bulk", 200 deodata la 50 de euro sau chiar mai putin, stii doar ce tip de haine se afla in sac dar nu si ce haine specific. Nu stiu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
cre?u0
în 12 Iunie 2023 | cre?u0 întreabă:

Salut! Mai exista sticlele acelea de culoare verde neon de la Mountain Dew în România? Dacă da, puteți sa-mi lăsați un link sa cumpăr? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
StefanFlorea
în 12 Iunie 2023 | StefanFlorea întreabă:

Salut TPU! Am dat comanda pe eMag de un telefon, comanda am dat- o ieri si pentru ca era duminica imi aproxima eMAGul ca ajunge cam intr- o saptamana, azi imi apare daca as da comanda iar la acel telefon...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
king5151
în 11 Iunie 2023 | king5151 întreabă:

Vreau sa cumpar online pantaloni scurti si la marime scrie 158-170, eu avand 1.75 inaltime. Mie mi se potriveste marimea 170, doar ca ma incurca ""158"" ala, nu trebuia sa scrie doar 170 si atat?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2023 |

Https://www.emag.ro/periuta- de- dinti- electrica- pentru- copii- 7- 15- ani- in- forma- de- u- din- silicon- periaj- si- curatare- gingii- 360- incarcare- usb- albastru- sth- 122/pd/D8DSL1MBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
4andrea567
în 11 Iunie 2023 | 4andrea567 întreabă:

Buna TPU! Imi puteti recomanda siteuri de unde pot comanda chestii ce au legatura cu anime(manga, figurine etc) la un pret acceptabil? Daca se poate, sa fie si din România?

3
Răspunde Raportează
Frommywindowcar
în 10 Iunie 2023 | Frommywindowcar întreabă:

Buna seara! Am vazut pe eMAG ca poti cumpara produse resigiliate adica telefoane, tablete, casti, laptopuri si multe altere. Oare ce se intampla daca iei un produs resigilat, adica vine cu probleme...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ellyyyyyy
în 10 Iunie 2023 | Ellyyyyyy întreabă:

Buna! Daca am plasat o comanda pe 6 iunie de pe shein, va ajunge pana pe data de 24? Am nevoie urgent de ea. Pe aplicatie nu scria termenul de livare! Multumesc frumos.

2
Răspunde Raportează
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 10 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: ?
    11 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 5 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- a?i confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred c? trec prin a?a ceva, nu prea n?eleg de la ce o ap?rut precis de?i am citit putin despre...? (mai mult)
    4 răspunsuri
  • SuperGlue
    trimisă acum 7 ore

SuperGlue întreabă:

Ma gndeam sa iau un Matiz, ce alte variante mai g?se?ti tot asa cele mai ieftine posibile euro 4? Gen cele mai mici costuri de ntre?inere posibile!
    4 răspunsuri
  • AlexAmariei
    trimisă acum 6 ore

AlexAmariei întreabă:

Salut! Sper sa nu deranjez pe nimeni cu aceasta postare si imi doresc sa gasesc aici o parere, un sfat, o recomandare, pe aceasta cale vreau sa le multumesc anticipat celor care isi vor aloca din timpul...? (mai mult)
    3 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.608
  • Întrebări: 3.952.982
  • Răspunsuri: 17.652.822
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 43 minute
Ce zici de un quiz?
Tu stii sa scrii corect?

Tu stii sa scrii corect?

Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.053 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.119 Conversaţii