Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Noiembrie 2025 sunt:
Ca partener de brand, unde sau cum aș putea împărți cataloage de produse? Un loc special pentru sala de mese nu am (la servici), prieteni de încredere nu am, nu pot să le las nici prin parcuri,...? (mai mult)
Aveti idee daca exista o aplicatie/extensie sau ceva care iti spune cand sunt la reducere produsele pe care le- ai pus? De exemplu: selectez 15 produse si primesc o notificare / un email cand ceva e la...? (mai mult)
Din ce magazine va cumpărați haine?
Salut! Se apropie Crăciunul și revelionul și cam știți ce vreau să întreb, unde pot găsi petarde? Prin Tulcea
Salutare, mi- am cumparat un produs de pe Media Galaxy (comandat de pe site si platit ramburs) si sunt dezamagit de el, nu a venit defect dar nu e chiar ce ma asteptam, daca vreau sa dau retur va veni...? (mai mult)
Nu mi- am comandat vreodat nimic de pe un site. As vreau sa dau comanda de un telefon si nu stiu clar cum se face. Adica gen intri pe site si scrii acolo datele personale si dupa suni si gen dupa cateva...? (mai mult)
Ma întrebăm dacă a comandat cineva de pe ro.outletshop2021.ru Vreau sa știu dacă e sigur și pot sa dau comanda. Dacă cineva si- a comandat și imi poate spune o părere as fi recunoscătoare. Ms...? (mai mult)
Buna seara. Stiti cumva un magazin de unde as putea sa cumpar un breloc cu busola mai frumos? Vreau sa- l dau cuiva si sa nu fie chiar ultima ieftinatura. A și să pot intra in magazin sa- l iau, nu ...? (mai mult)
Cum se procedeaza cand comanzi ceva din Danemarca sau Olanda in Romania? Sunt mai multi curieri care preiau comanda? Sau in fiecare tara pe care o tranziteaza o preda altui curier? Poate imi explica...? (mai mult)
In cat timp v-au ajuns comenzile de pe factcool?
Salut TPU. As vrea sa îmi iau cardul de la Joom, ce ziceți? Este teapa sau nu? Dau Funda!
Daca pun un colet prin olx la fan curier catre un cumparator, uit sa pun ramburs de 500lei si cumparatorul plateste doar 25lei transportul si tine produsul, mai am ce sa fac sau a fost greseala mea?
Am și eu nevoie de 100 de globulețe colorate, tip capsule (care se desfac, pentru a pune o mică surpriză), cum sunt capsulele de la oul Kinder. Are cineva idee unde aș putea găsi așa ceva?
Salut TPU. Am văzut că poți lua cardul de la Joom,cardul special Joom,Sunt pe aici oameni care au luat acel card? Daca da, merita? Dau Funda!
Bunaaa, am nevoie de ajutor! Am 12 ani și vreau un iPhone xr (va rog sa nu spuneți ca sunt prea mica pentru un telefon ca acesta și ca îmi storc parintii de bani de acum deoarece nu vreau sa le cer...? (mai mult)
Salut, stateam pe Instagram si am vazut o reclama la acest site care pretinde ca vand produse originale dar preturile sunt foarte mici. Oare este cineva care stie ceva despre acest site sau a...? (mai mult)
Buna! Unde pot gasi trandafiri criogenati pe comanda, adica sa poata avea trandafirul combinatia de culori pe care o vreau si anume galben si mov? Multumesc
Https://www.amazon.com/914- 4136- 105- Module- Infineon- Chip- 9665/dp/B075FBGTG9 https://www.ebay.com/p/18041872213 Poate sa imi spuna cineva un site din Romania unde pot gasi asa ceva? Si care...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe eMAG si am scris numarul gresit si nu raspund ce se intampla?
Ca sa intru in restaurantele de la MC sau KFC din afara mall-urilor am nevoie de vaccin?
Buna ziua, daca detin un card de cumparaturi cu o anumita suma pe el si îmi doresc un produs care depășește acea limita, îl pot achizitiona? Sau pot sa depun eu diferenta pe el și sa plătesc ratele...? (mai mult)
Salut! Mă interesează sa cumpăr un apartament in Cluj si nu ma pot decide intre zone, eu nefiind clujean. Ar fi zona de intrare din Borhanci, zona Iris si zona Podului Portelanului. Ce sfaturi imi...? (mai mult)
Bună TPU! Am o nelămurire în legătură cu o comandă făcută prima dată pe Media Galaxy. La secțiunea "comenzi" îmi văd comanda, doar ca acolo unde scrie codul awb nu îl dă da pe cel corect,...? (mai mult)
Salut, am comandat ceva de pe eMAG sambata noaptea la ora 1.30, de dimineata la 7 imi arata pe site ca produsele au fost predate curierului iar la 12 40 imi arata ca produsele sunt in depozit, asta fiind...? (mai mult)
Salut TPU, caut sa îmi cumpăr hanorace și tricouri anime. Am vrut de pe joom doar ca prefer ceva fără plata online dacă as găsi. Știți ceva site- uri din România? Probabil ca nu am sa găsesc...? (mai mult)
Am primit azi un mesaj de la sameday cum ca mi-ar ajunge azi un colet, insa e duminica. Oare lucreaza si duminica sau e o greseala?
Cunoașteți o haină elegantă, pe timpul rece, care are multe buzunare pe interior și pe dinafară?
De unde poti sa cumperi bucati de piele? Ca cea folosita la holstere, portofele, curele!
Buna TPU! Am dat o comanda pe Stradivarius care imi va ajunge in magazin, nu acasa. Cam in cate zile ajunge? Thx
Unde pot gasi playstation 5 la pret normal?
Salut. De unde as putea comanda tricouri de bărbați însă cu maneca scurta, gen, mai scurta decât normalul tricourilor, care sa vina doar puțin peste umeri?
Hei TPU, aș vrea să cumpăr o sfoară groasă spre foarte groasă și rezistentă. Să nu pățească nimic la ploaie, vânt/viscol sau ninsoare. Vreau ceva bun să întind rufele pe ea și instalația...? (mai mult)
Bună TPU! Puteți să-m recomandați niște firme bune care se ocupă cu fabricarea de mașini de spălat?
Buna seara, recent am comandat ceva ce e trimis prin fedex, ieri am primit un email care imi cere multe lucruri ca sa poata coletul sa treaca de vama. Cum obtin EORI fara sa platesc vreo compania dubioasa...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa va intreb daca se gasesc cheetos la carrefour? Am auzit si vazut la unii ca cica se gasesc... Eu sunt din Arad si nu stiu daca au adus pe aici...
Primesc 20 de notificari pe zi de la eMAG in care imi spune sa incerc genius. Daca intru in aplicatie nu scap de reclamele la genius. Au marit pretul transportului si la posta si la showroom ca sa faca...? (mai mult)
Aveți recomandări de scaune pentru calculator? De preferat sa fie pe roti, rezistent și la un preț accesibil. Lăsați link. Mulțumesc
Buna! Stie cineva vreun cod de reducere la vgeneration? Pe net nu am gasit niciunul valabil...
Hei! Dacă trebuie sa primesc un colet și nu am primit încă awb-ul de la firma de curierat poate veni? Sau trebuie neapărat să primesc awb-ul înainte?
Bună TPU! Aș vrea să cumpăr o mașină de spălat. Am avut una BEKO, iar după 2 ani a început să aibă probleme, având în vedere că a fost și forjată la greu se explică. Aveți ceva recomandări?...? (mai mult)
Buna. Am dat azi o comanda pe fashiondays si am platit cu cardul. Am card la bt. Vreau sa anulez comanda, in cat timp imi intra banii inapoi?
De ce anul asta s au vândut produse asa ieftine de Black friday, adică romanii au cumpărat chestii foarte ieftine? Chiar dacă numărul de comenzi fata de anul trecut a crescut. Ma uit pe aici ...? (mai mult)
Ati cumparat vreo carte de pe Okian? Ce experienta aveți cu comenzile de pe acest site?
Ce pot sa fac daca am trimis un colet prin fancurier, acesta a fost ridicat, dar astept de peste 3 zile sa imi vina rambursul si nu stiu cum sa aflu cat mai dureaza?
Ce mizerii va mai luati de black friday? N-am gasit nimic avantajos la eMAG si-s frustrata.
Buna! Pur si simpu in weekend- ul asta voiam sa ma duc in mall, dar nu am vaccin- ul facut. Trebuie neaparat sa astept pentru certificatul verdeo saptamana dupa ce imi fac vaccinul sau as putea intra...? (mai mult)
Sunt site- uri care chiar au reduceri pe bune? Adica nu reducere din pretul lor neaparat ci reducere din pretul care se practica pe piata in mod normal. Ca am impresia ca majoritatea ne iau de fraieri....? (mai mult)
De ce acești curieri din clipul de mai jos își permit să arunce așa cu coletele, știind că riscă să deterioreze ceea ce se află în interiorul lor? Nu le e teamă că vor fi concediați? Văd...? (mai mult)
Hei! Ce stiti despre about you si plata ramburs? Daca imi comand ceva si aleg aceasta metoda de plata inseamna ca imi va aduce curierul coletul si voi plati atunci cand il ridic, la adresa mea? Sper ca...? (mai mult)
Salutare! Va rog sa îmi recomandați o tableta grafica pentru începători sa fie cuprinsa între 0 și 300 lei, doresc sa o folosesc în Adobe Photoshop cs6 și alte programe.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
Ana0912 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a