TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
adrianpetrican
în 18 August 2021 | adrianpetrican întreabă:

Unde gasesc niste hanorace cu guler horn si sa fie reglabil? Cine imi da niste siteuri?

2
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 18 August 2021 | Lightning1997 întreabă:

Daca achizitionez de pe Amazon un produs din strainatate(Spania), cum vine de obicei, il trimite la posta sau vine curierul, la voi cum a fost? Si cu cat timp inainte te anunta ca vine, pentru a stabili...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NeverGonnaLetYouDown
în 18 August 2021 | NeverGonnaLetYouDown întreabă:

Care dintre aceste doua site-uri e mai de incredere, GSMnet.ro sau MobileTuning.ro?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 August 2021 |

Stie cineva vreun magazin din Bucuresti care vinde pasta de zahar pentru epilare? Nu prea se gaseste, iar in dm nu am gasit.

4
Răspunde Raportează
MattteoAbz1111
în 18 August 2021 | MattteoAbz1111 întreabă:

Buna dimineața TPU! Săptămâna trecută, Vineri mai exact am făcut o comanda pe Answear.ro, totul bine și frumos pana aici, ideea este ca o făcusem pe numărul bunicii de telefon iar telefonul...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
darctron
în 17 August 2021 | darctron întreabă:

Stie cineva unde găsesc un magazin FIZIC unde sa gasesc haine și accesorii tip militar? Tricouri camouflage sau mai ales pantaloni sau șepci. Nu online va rog. Si a doua întrebare, cam cât costă...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Dadadadanu
în 16 August 2021 | Dadadadanu întreabă:

Buna TPU! Îmi puteți recomanda siteuri unde sa gasesc converse mai accesibili la preț?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 August 2021 |

Bună ziua, Doream să întreb dacă știe cineva dacă toate magazinele METEO sunt la fel de mari peste tot. Căci cel mai aproape de Vâlcea sunt cel de la Pitești si cel de la Craiova dar nu știu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
alexiulian15
în 15 August 2021 | alexiulian15 întreabă:

Am nevoie de un răspuns. Ce pot să îmi iau de la nike de de sub 100 de lei imi puteti orice.

6
Răspunde Raportează
geoconda
în 15 August 2021 | geoconda întreabă:

Deci, am comandat un lantisor din argint 925. De la moreas de pe Facebook. Și voi credeti ca e adevarat? Argintul ala? Adică, când vine curierul ar trebui să am un magnet la mine si sa desfac cutiuta...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Icyyy
în 15 August 2021 | Icyyy întreabă:

Buna! Curând am achiziționat produse de pe site- ul Bella Trends, un site worldwide, care mi- a apărut ca și reclama pe Facebook, cum că toate produsele sunt gratuite si plătești doar transportul....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
geoconda

Fratilor, fiți atenți. Stiu ca nu e categoria potrivita, dar am nevoie de raspuns si pe celelalte categorii nu prea e lume. Im fine. Am făcut ieri o comanda si acum mi se nazari ca mai vreau ceva....? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2021 |

Buna, TPU! Ofer coroana. Saptamana urmatoare aniversez 1 an de relatie cu prietenul meu.M- am gandit ce cadou sa ii fac, nu voiam ceva simplu si tipic gen cani, perne, parfum etc.Am cautat pe internet...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
geoconda

Dacă comand bijuterii de peste 200 de lei, la care scrie ca-s din argint sau aur, e adevarat ca sunt din argint sau aur? Sau? Ce siteuri reale stiti? Adică fără fake uri

1
Răspunde Raportează
Clyo10
în 15 August 2021 | Clyo10 întreabă:

Buna! Recent am vrut sa cumpar ceva de pe site- ul vuch.com si am platit cu cardul. Din neatentie am introdus data de expirare gresit. Acum in aplicatie imi arata ca s- au luat banii insa imi apar la sume...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
geoconda

As vrea să comand niște sneakersi, de pe google si de acolo găsesc siteuri cu firme. Nu le am cu comenzile. De obicei imi cumpăr haine face to face, nu online. Dar ce îmi doresc eu nu e in zona ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
intrebcenustiu
în 15 August 2021 | intrebcenustiu întreabă:

Sunt originale produsele de pe site-ul Ventidue?

1
Răspunde Raportează
Joun
în 14 August 2021 | Joun întreabă:

De unde sa îmi iau adidași din piele ieftini?

3
Răspunde Raportează
LaElly11
în 14 August 2021 | LaElly11 întreabă:

Bună! De la ce firma este toppingul de caramel de la McDonalds?

2
Răspunde Raportează
Nadishome
în 14 August 2021 | Nadishome întreabă:

Hei TPU! De unde as putea cumpăra sau comanda Converse original? Eu am încercat de pe site ul oficial converse dar ei nu distribuie și în România. M- am uitat și pe aboutyou la niște converse negri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RiasX
în 14 August 2021 | RiasX întreabă:

Salut TPU, vreau sa imi fac un upgrade la procesor si am gasit la un pret decent pe proline.ro, a mai comandat cineva de pe site- ul asta, e totul legit cu el? Nu de alta, dar nu vreau sa arunc 1000...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anaaanonim01010111
în 14 August 2021 | anaaanonim01010111 întreabă:

Cu ce firma de curierat livrează Sinsay-ul?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2021 |

Buna seara! Doresc să returnez o unitate la Altex, este luată de 2 zile. Nu asta e problema, voiam să că întreb dacă pot să primesc un produs nou având în vedere că unitatea s- a defectat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mirunamatei6
în 13 August 2021 | Mirunamatei6 întreabă:

Bună! Am făcut o comanda și nu vreau sa o mai iau. Cum procedez? Ii spun curierului ca vreau s- o anulez? Trebuie sa ii plătesc ceva curierului? (Va veni prin Fan) Pe site ul de pe care am făcut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2021 |

Va salut. Gasesc la careva o tastatura și incarcator de 5V și 2.5A pentru tableta Myria My 8307? Aștept un preț bun. Sunt din Bucuresti, Sector 2

1
Răspunde Raportează
Rebeca667
în 13 August 2021 | Rebeca667 întreabă:

Buna, eu tot caut cercei si nu găsesc ceva pe gustul meu, ba sunt prea mari, ba prea mici, ba prea ciudați. Si am intrat pe toate site- urile posibile si imposibile dar am găsit doar o pereche. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Radaaa
în 12 August 2021 | Radaaa întreabă:

Vreau sa comand ceva prin posta romana, dar nu vreau sa îmi vina avizul ala la mine in poarta fiindcă as vrea sa fie surpriza pentru cei din familia mea. Cum sa fac? Pot pune alta adresa? Sau trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonymus123q
în 12 August 2021 | anonymus123q întreabă:

Bună ziua, vreau să-mi iau un xiaomi mi pad 5 are cineva habar pe ce data apare in Romania ca am intrat pe toate siteurile. Vreau doar plata rambus.

4
Răspunde Raportează
Alei1111
în 12 August 2021 | Alei1111 întreabă:

De unde pot cumpăra un tricou cu trupa "mother mother" cu plata ramburs?

2
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 12 August 2021 | Furnicuta000 întreabă:

Stiti cumva cu ce firme de curierat transporta cei de la eMAG coletele care trebuie ridicate de la Posta Romana? Ca in istoricul comenzilor imi apare un awb dar nu spune si carei firme de curierat...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Bogdanlmb
în 12 August 2021 | Bogdanlmb întreabă:

E de încredere http://psxbox.ro/ps4-second-hand/, as vrea sa îmi iau un ps4 normal.

1
Răspunde Raportează
PaltineanAlex
în 12 August 2021 | PaltineanAlex întreabă:

Buna ziua! As dori sa achizitionez o pereche de casti over the ear intre 100- 150$ care sa aiba o constructie buna cu un sunet bun. Vreau sa le folosesc pentru gaming si sa ascult muzica. De asemenea vreau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 11 August 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

S- a întâmplat vreodată sa aveți parte de experiente neplăcute cu Comenzile de Haine de la Magazine din SUA? Sa plătiți și sa nu vina produsul. Dacă comanda a valorat de exemplu 500 ron sa vi ...? (mai mult)

38
Răspunde Raportează
PuținConteazăNumele
în 11 August 2021 | PuținConteazăNumele întreabă:

De ce nu se mai gaseste niciun Huawei p30 pro si p30 lite nici pe eMAG, altex, etc, toate magazinele online au stocurile epuizate și cele unde îl găsești îl comercializează la un pret mai mare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976

Ati comandat vreodată haine de pe PactHerLife? În cât timp ajung? Sunt de calitate produsele!

0
Răspunde primul Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976

De unde pot sa îmi cumpăr treninguri și tricouri 3Xl-5Xl de la adulți. Un site ceva va rog frumos..Nu prea găsesc nimic!?

2
Răspunde Raportează
Blackkpanda66
în 11 August 2021 | Blackkpanda66 întreabă:

Cum se numeste asta in romana? Cand eram mica imi cumparam mereu de la chiosc, vad ca au si bulgarii. Stie cineva cum se numeste in romana? Are gustul ca cozonac aproape: https://www.kleinbulgarije.nl/bg/tumc-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SoareRoz
în 11 August 2021 | SoareRoz întreabă:

Buna. Am facut o comanda pe About You, doar ca am lasat numarul de telefon de la comanda precedenta. Numarul este al unei prietene care atunci cand a fost sunata, a anulat comanda. Pe siteul Fan Curier...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
oookrstaooo
în 10 August 2021 | oookrstaooo întreabă:

Buna, am primit astazi prin mesaj un aviz precum ca am un colet pe care il pot ridica doar dintr- un oras foarte departe de mine in termen de 10 zile. Eu nu am cumparat nimic asa ca nu stiu despre ce ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Gelica_Morosanu_1986
în 10 August 2021 | Gelica_Morosanu_1986 întreabă:

Bună seara, am dat comanda de pe bonprix, cam în cât timp ajunge comanda?

2
Răspunde Raportează
Legion7X
în 10 August 2021 | Legion7X întreabă:

Care aveți card sodexo, voi vă puteți vedea soldul?

5
Răspunde Raportează
Believe9
în 10 August 2021 | Believe9 întreabă:

Bună! Site-ul de haine si pantofi deezee.eu este de incredere, adica daca ati comandat de acest site si totul a fost in regula? Sau au poze fake?

3
Răspunde Raportează
Lory37
în 10 August 2021 | Lory37 întreabă:

O părere despre magazinul online "CarAudio Shop" va rog.

1
Răspunde Raportează
Torarinchi
în 10 August 2021 | Torarinchi întreabă:

Buna TPU, recent comenzile din China au taxa de transport in Romania. In ceea ce priveste Aliexpress daca este vorba de o comanda mica taxa vine undeva la 13 lei cu totul, insa nu am inteles exact cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lory37
în 9 August 2021 | Lory37 întreabă:

Bună seara, ce părere aveți de media galaxy? Ați avut experiente pozitive cu aceștia? Dar cu livrarea produselor comandate online.

4
Răspunde Raportează
Feri5
în 9 August 2021 | Feri5 întreabă:

Pe Aliexpress vând mai mulți parteneri. Eu dacă am produse de la parteneri diferiți, îmi vin toate în aceeași zi sau fiecare la termenul lui?

5
Răspunde Raportează
Lory37
în 9 August 2021 | Lory37 întreabă:

Am plasat duminica o comanda pe altex, încă nu am primit nici un telefon sau email pentru confirmarea comenzii sau cu numărul comenzii. Sunt reduceri acum pe site, este posibil sa fi fost asta cauza?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2021 |

Stie cineva un magazin in Brasov de unde pot cumpara adidasi de la Converse? Mi s-a spus ca e greu cu marimile online si nu vreau sa risc

3
Răspunde Raportează
Palorma
în 8 August 2021 | Palorma întreabă:

Unde pot vedea câte puncte premium am pe elelfant.ro?

1
Răspunde Raportează
în 8 August 2021 | dianavlea2000 întreabă:

Urgent! Siteul vapormaxsport.com au produse originale?

2
Răspunde Raportează
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 13 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 13 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 18 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil puțin la mine în fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 13 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.685
  • Întrebări: 3.953.086
  • Răspunsuri: 17.653.483
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
How I met your mother

How I met your mother

Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii