| LadyKanae a întrebat:

Buna! Doresc sa comand ceva de pe Aliexpress in valoare de 60$. Stiu ca orice colet care depaseste 10$ este oprit la posta vamala. Intrebarea mea e urmatoarea: cate zile este tinut la posta vamala un colet international venit din China? Intreb pentru ca in Cluj exista o singura vama si este aglomerata mereu, prin urmare vreau sa ma asigur ca apuc intr-o dupa-masa sa ridic coletul de acolo la termen. Mentionez ca sunt studenta si cel mai probabil o sa am un orar aglomerat care o sa-mi permita sa ajung la posta doar cu 2 ore inainte sa se inchida.

10 răspunsuri:
| acerr a răspuns:

Eu am jurat ca de pe aliexpres nu mai cumpar! lucru slab, dureaza f mult, caliatate de ccat, duraeza pana la 30 zile, dra tu fi atent si urmareste expedierea, ai acolo pe pagina lor optiunea, si iti spune excat cand e la destinatie, in caz ca trebuie 30 zile scrie repede si vei primi banii, dar urmareste ..nu ai treaba cu vama, coletele merg la posta

| Simpatik a răspuns (pentru acerr):

Eu am asteptat si 45 de zile sa vina un colet deci se poate sa dureze mai mult de 30 de zile, dar adevarat la cele free shiping.
Sa vezi cele la care platesti transportul ce repede vin, dar uneori pretul transportului poate depasi de 2-3 ori sau mai mult valoarea produsului.

| acerr a răspuns (pentru Simpatik):

Si esti multumita de calitate? eu am primit numai zdrente! una e foto si alta cand deschzi paketul, imi venea sa urlu

| Simpatik a răspuns (pentru acerr):

Asa si asa, dar depinde ce comanda, vai fata eu sunt baiat de aceea eu cand comand mai iau cateun accesoriu pe la vreuna din masini care fiind asiatice (nipon) oricum nu gasesc decat la popoarele lor.
Da calitatea de multe ori este indoielnica dar atentie nu la toate produsele de acolo.
Daca vrei produse mai de calitate exista ebay de ex.

| acerr a răspuns (pentru Simpatik):

Aa ok, eu sunt woman, nici ebay nu e mare branza, cel mai bine direct in magazin. De pe aliexpres am luat o data un vibrator, si scria clar 14cm, diag 3 si m, am trezit cu unul cam de 5 cm,,, loll glumesc

| LadyKanae explică (pentru acerr):

Multumesc pentru sfaturi, dar eu am intrebat altceva: ma intereseaza sa stiu cat e tinut coletul la posta, adica ce termen am sa il ridic cand ajunge. Pentru ca nu vreau sa ajung in situatia in care nu apuc sa iau produsul de acolo la timp si sa il returneze.

| acerr a răspuns (pentru LadyKanae):

10 zile,

| Simpatik a răspuns (pentru acerr):

Pai da, era varianta asiatica happy

| acerr a răspuns:

Am scris un pic fara inteles, daca nu il ai in 30 zile sa iti ceri banii, se face rapid, dar tu scrii la pagina nu la firmele de la care ai comandat,

| acerr a răspuns:

1. Contacta con el vendedor2. Solicita el reembolso3. Recibe el dinero en 15 días