|

Salut TPU. Probabil ca cer cam mult dar am nevoie foarte urgent de un PC nou dar nu detin un anumit Buget asa ca am hotarat sa scriu aici daca stiti o modalitate usoara sa fac bani la 15 ani sau daca ma puteti sustine cu 1 E la adresa :

https://www.paypal.me/VrPcNouMultumesc! Dau Funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai de capu meu cat de cringe poti sa fii. La fel de bine ai putea sa mergi pe starada si sa ceri bani. Societatea functioneaza intr-un anumit mod: Oferi un produs/serviciu, pentru o suma de bani. Daca vrei sa castigi bani la 12 ani, poti incepe sa faci lucruri legate de calculatoare/telefoane. Ti-as fi zis sa instalezi windows-uri contra cost, dar in ziua de astazi, toata lumea stie sa faca asta. In schimb, daca ai invata sa flash-uiesti sisteme Android pe telefoane, ai putea sa castigi ceva bani, deoarece mereu vor exista copii de 8 ani, cu mucii pana la puta, care incearca sa isi rooteze telefoanele, sau sa descarce hackuri pentru clash royale. O alta optiune ar fi sa editezi poze in photoshop.

| a răspuns (pentru FireBlazer08):

Adi, puteai sa-mi zici asta pe skype foarte usor..nu era nevoie sa o scrii aici.Nu e ca si cum stam fata in fata cu usile mai adi
mai sau mai bine zis mai FireBlazer08 mai big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce te-ar ajuta lumea? Esti vreun caz social in disperare de ajutor? Invata sa nu te mai milogesti la oameni si sa incerci sa faci ceva cu viata ta. Nimeni, dar absolut nimeni nu iti va da tie vreodata bani, ca sa iti iei un pc. Ai parinti, rude, etc, pune mana si roaga-te de ei daca esti atat de disperat. Cius!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scuze dar da, chiar sunt disperat deja m-am rugat dar nu am facut cat imi trebuia si mai aveam nevoie, as fi vrut sa pot sa muncesc la 12 ani sad.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează