|

Acum 1 luna am comandat niste haine de pe un site sin Anglia, am platit prin paypal, totul parea in regula, dupa ce am observat ca nu primesc vreo veste am inceput sa trimit mail-uri acelui site, ce sa vezi, niciun raspuns, dupa ce am cautat mai adanc am descoperit ca acel site este unul scam, acum incerc sa imi recuperez banii, am mai patit acelasi lucru pe ebay unde am avut noroc ca am facut plata prin paypal iar dupa ce am facut o reclamatie user-ului am reusit sa imi recuperez banii. Acum nu stiu cum sa procedez, tranzactia o am salvata in aplicatia de pe telefon, are cineva vreo idee ce este de facut?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Ne pare rau ca ai cazut in capcana acestei inselaciuni. Sfatul nostru este sa-i contactezi pe cei de la PayPal.

Pe viitor, pentru a te asigura ca un site de cumparaturi este de incredere te incurajam sa verifici daca acesta are date de contact, adresa magazinului fizic si datele fiscale ale firmei. De asemenea, poti incerca sa cauti pe internet recenziile altor utilizatori legate de situl respectiv.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Faci reclamatie la ebay, ca ei pot sa retraga banii de la acel vanzator si sa ti-i dea tie.
De aceea nu se da feedback imediat cum cumperi ceva, ci numai dupa ce primesti marfa, ca sa poti sa contactezi EBAY-ul si sa le ceri REFUND pentru ca nu ai primit marfa si vanzatorul nu te-a contactat.
EBAY-ul nu se joaca, chiar daca vanzatorul este un smecher, iti vor da ei banii inapoi, pentru ca-n final, este obrazul lor in joc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Nu este pe ebay facuta comanda, am facut reclamatie la banca prin care doresc anularea tranzactiei, mi-au spus ca am avut noroc ca a fost facuta prin paypal tranzactia si vor incerca sa o urmareasca. Sa vedem ce urmeaza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trimite e-mail la PayPal și spuneți problema, cu ajutorul lor, posibil să îți primești banii înapoi. De acum încolo, verifica site-ul și abia apoi comandă. Dacă nici așa nu va merge, să-ți fie învățare de minte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează