|

Cum pot sa postez ceva pe Facebook fara sa para în feed ul prietenilor? Știți dacă exista o setare pentru asta? M am gândit ca atunci când o postez sa apăs sa o vad "doar eu" și apoi dupa ce s ar fi postat sa apăs sa o vadă și prietenii. Nu știu dacă merge, dacă încearcă cineva va rog sa mi spuneți dacă funcționează. As vrea sa am poze cu mine pe profilul meu dar fără sa apara în feed ul celorlalti pentru ca nu mi place sa atrag atenția. Mulțumesc anticipat! Dau funda

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Catalina,

Da, poti folosi setarea "Doar eu" atunci cand postezi ceva si atunci acel continut va fi vizibil doar de catre tine. Pentru fiecare continut personal de pe Facebook poti schimba setarile de confidentialitate de la iconita de langa data postarii (pe PC) si de la cele trei puncte din coltul din dreapta sus, optiunea "Edit Privacy" (pe telefonul mobil).

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da merge. Intri la setari, dai la confidentialitate si iti apare: cine iti poate vedea postarile? si dai : doar eu.Sau daca nu exista o varianta mai simpla Dai la acasa si acolo unde iti spune sa creezi o postare iti apare cum vrei sa postezi sa vada prietenii sau etc.Tu dai click si alegi varianta ta: Doar eu.Iar dupa o poti schimba.Mai exista varianta, imediat dupa ce ai postat poza sa dai click pe ea si in dreapta ai optiunea sa apara in cronologie sau sa pui tu cum vrei. Sper ca te-am ajutat.

| explică (pentru Marlene123):

Mersi, știi dacă pot face ceva la setări și pe Instagram? Tot asa sa nu le apara celorlalți ce am postat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Setezi noua fotografie, apoi intri la Jurnal de activitati. Va aparea acolo ca ti-ai schimbat fotografia si poti seta pe "ascunde din cronologie". Fotografia de profil va aparea ca atare, dar prietenilor nu le va mai aparea in noutati ca "x si-a schimbat fotografia de profil".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează