|

Inca o intrebare despre eMAG.

Recent am descoperit ca acestia livreaza gratuit produse, daca sunt ridicate personal din `punctele lor de ridicare` si anume in orasul meu sunt 3 oficii postale unde ar trebui sa livreze comenzile eMAG.

Intrebarea mea este: ati folosit acest serviciu? produsele ajung mai greu decat cu curierul?

Pe site nu prea am gasit informatii despre asta.

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Alex,

Te sfatuim sa discuti aceste aspecte cu reprezentantii magazinului - poti sa contactezi telefonic departamentul lor de relatii cu clientii. Totodata, poti verifica timpul de livrare al unui produs atunci cand dai comanda.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de oras... daca exista showroom prin apropiere da vin mai repede, daca nu e acelasi timp de asteptare... 24-48 ore

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer eu sunt foarte dezmagit de eMAG, nu mai sunt ce au fost candva, in plus au preturi mai mari in comparatie cu cel.ro
Am dat o comanda de un prajitor de paine si mi-a venit dupa 3 saptamani si pe jos ajungea mai repede.
Evident l-am refuzat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DrGoogle):

Preturile sunt in functie de fiecare produs, de exemplu poti gasi pe eMAG o pereche de casti mai ieftina decat pe alte site-uri, dar poti gasi si o alta pereche aproape dubla ca pret pe eMAG, cand cumperi ceva este bine sa cauti pe fiecare site cea mai avantajoasa oferta.
Cat despre fapul ca ti-a intarziat produsul 3 saptamani, asta s-a intamplat prin curier sau prin ridicare personala de la oficiul postal?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alexul99):

Am sunat prima oara au zis ca a plecat comanda, apoi ca nu a plecat, deci era de la ei, neglijenta nu stiu exact, iar preturile, eu vorbesc de produse identice cu preturi mai mari de exemplu arunca o privire pe Huawei p9lite,avea un pret pe eMAG un pret pe cel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează