|

Salut TPU stiti cumva de ce ma tot redirecteaza pe situri de **** cand dau click pe toate browserele si se blocheaza Youtube-ul la unele secunde si da crash, am pc bun dar nu e de la pc, inainte sa dau reset la pc aveam tot win 10 si acum numai merge

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil ai un virus pe computer. Iti sugeram sa iti salvezi datele pe un dispozitiv extern si sa iti reinstalezi sistemul de operare.

Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da un scan cu antivirusul nod32 sa daca tot nu mrg vii la mine sa te uiti rolling on the floor

| a răspuns (pentru SekinRo):

Hitman Pro, Adwcleaner, Junkware Removal Tool.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu da un scan cu eset nod32 full poate ai virus daca nu vii la mine sa te uiti laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează