| Bogdan21101 a întrebat:

Am 14 ani jumate, 40 kg, 152 cm și vreau să mă apuc de sală, am cumpărat deja 896 g de whey protein standard golden, o să îmi oprească creșterea? Am de menționat că nu am intrat de mult în pubertate

10 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Te crezi Schwarzenegger?

| RoCkKiD a răspuns:

Nu o sa iti opreasca nici o crestere, nu am idee de unde a venit idiotenia asta dar copii de la tara baga munca si ridicat constant si nu au toti 1.20. Inaltimea ta o sa depinda de inaltimea parintilor.

Poti sa mergi linistit la sala doar ca o sa ai nevoie de ceva antrenor, altfel risi sa nu faci nimic sau sa te accidentezi si e pacat. In plus trebuie sa intelegi de cate proteine ai nevoie, cum sa iti structurezi programul si asa mai departe. Daca doar bagi proteine si tragi de aparate aiurea nu o sa faci nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| InAfaraTiparelor a răspuns:

Ce aveti toti de 13-14 ani cu sala, sunteti spalati pe creier?! Esti inca fragil in ***, asteapta sa mai cresti si apoi tragi de fiare, pe bune!

| AnonimA7419 a răspuns:

Grozav.
Uite compozitia:
Ingrediente
Aromă Bogat în ciocolată: Amestec de proteine din zer (93%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Înghețată de vanilie: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), arome [lapte], agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), colorant (curcumină).

Aromă Căpșuni: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), arome, îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu), agent de îngroșare (gumă xantan), colorant (sfeclă roșie).

Aromă Ciocolată bogată în lapte: Amestec de proteine din zer (91%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză).

Aromă Cremă de vanilie franțuzească: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă, clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză), colorant (curcumină).

Aromă Biscuiți & cremă: Amestec de proteine din zer (91%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă [lapte], biscuiți zdrobiți (3.2%) (făină de grâu [Gluten], zahăr, grăsimi vegetale: palmier, rapiță; cacao pudră degresată, clorură de sodiu), agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză).

Aromă Cremă de banane: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă [lapte], Colouring (Curcumin), agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Unt de arahide cu ciocolată: Amestec de proteine din zer (91%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă, cacao pudră degresată, clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Ciocolată cu mentă: Amestec de proteine din zer (93%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Zmeură cu ciocolată albă: Amestec de proteine din zer (98%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), bucăți de zmeură liofilizată (1.3%), aromă, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Ciocolată cu alune: Amestec de proteine din zer (91%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă [lapte], clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

Aromă Ciocolată albă: Amestec de proteine din zer (97%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), aromă [lapte], agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză).

Aromă Caramel Fudge: Amestec de proteine din zer (93%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, clorură de sodiu, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitor (sucraloză, Acesulfam K).

Fără aromă: Amestec de proteine [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia).

| nicolaefernando a răspuns:

Eu zic sa te apuci de sală dar cu greutați de maxim 15 kg.pt varsta ta nu e ok mai mult