anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrat la liceu la cea mai buna clasa de mate-info. Problema e ca la sport sunt varza. Am o problema cu vederea si pur si simplu nu vad mingea cand vine la mine, nu vad cum se executa exercitiile, etc. Profesorul a spus ca ne da si probe. La alergat si la abdomene ma descurc, dar nu pot sa fac nicio flotare sau tractiune. Ceca sfaturi? La liceu sa pun notele reale la sport sau 10 mereu?

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Depinde de profesor. La scoala, in clasele 4-7 am avut un profesor in varsta, care imi era si antrenor la handbal si care era foarte serios: nu lipsea deloc, punea absente, note si se ocupa de noi. In clasa a 8-a s-a pensionat si a venit alta profesoara care venea la ore doar cand trebuia sa puna note, in rest ne dadea cate o minge si ne jucam noi. La liceu cam la fel, dadeam probe de vreo 2-3 ori pe semestru, iar in rest ne jucam fotbal. In a 12-a am zis sa nu-mi mai bat capul si mi-am luat scutire. Depinde de profesor daca se ocupa sau nu. Probe va vor da toti. Notele, de obicei, nu se duc mai jos de 8. Nu toti elevii au inclinatie spre a face sport. Daca profesorii te vad ca incerci, ca te stradui, cat poti tu acolo, atunci vor fi si ei ingaduitori si-ti vor incheia media cu o nota mare. Nu-ti recomand pentru ca sportul e sanatos, dar o alta alternativa ar fi sa mergi la doctor si sa-ti iei adeverinta ca nu esti apt.

| suffarstar a răspuns:

Sportul este cea mai importantă materie pentru că se ocupă de cel mai important aspect al vieţii: sănătatea. Dacă ai probleme cu vederea, mergi la un control si cel mai probabil va trebui sa porţi ochelari. Eu zic să faci acasă exerciții fizice gen florări, abdomene, genoflexiuni etc. Nu numai că îţi ve asigura o medie bună dar îţi vei clădi un corp sănătos si viguros. De asemenea, joacă-te fotbal şi plimbă-te cu bicicleta. Baftă!

| RadikalGamer a răspuns (pentru suffarstar):

Am ochelari deja. In generala radeau colegii de mine, dar acum ca s-au schimbat aproape toti... Voiam sa stiu daca se pune accent pe sport in liceu sau daca e o materie care sa te ajute la medie. Eu fac abdomene acasa si am si niste gantere si le folosesc, dar pur si simplu nu pot sa fac flotari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de profesor.La cei normali la cap nu.Din nefericire eu am avut unul anormal si ne punea sa scoatem timpi ca sportivii de performanta daca vrem 9-10.De aia faceau decat 5 copii sportul, restul erau scutiti.
Sper sa nu ai norocul meu.Iar legat de problema cu vederea, ai putea sa incerci lentile de contact.

Răspuns utilizator avertizat
| Ciocciocmac a răspuns:

De ce nu te apuci de sala?