| zzzzzzz1111 a întrebat:

As vrea sa iau si eu proteine care ati mai luat sau daca cineva cunoaste domeniul as vrea sa va intreb de Total Mass 4200 ce parere aveti sunt bune sau altele care ar putea avea efect.

Răspuns Câştigător
| Xedonna a răspuns:

Cu toate ca sunt fata, ti-as recomanda sa nu incerci! Pot crea tulburari ale memoriei... cu mai mult efort fizic si un fel de dieta care sa ti se potriveasca vei reusi sa arati asa cum iti doresti! Stai lin ca fetele te vor lua exact cum estilaughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Xedonna):

"Pot crea tulburari ale memoriei", cred ca ai tu tulburari ale creierului de spui asemenea tampenii

3 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Daca vrei sa iei in greutate este foarte bun! cu acest supliment am luat 6 kg in 2 luni pe langa o alimentatie corespunzatoarehappy Succes

| sixtythree a răspuns:

Salut! Uite, daca tot vrei sa-ti iei proteine si sa iei doar proteine simple, mai bine nu lua. Iti recomand creatina sau sa combini creatina + proteine. Dar proteine simple sa nu iei. Iti tine doar de foame si nu se depune mare lucru. Eu am luat Super Mass Gainer si dupa 2 luni nu am crescut nimic in greutate. Adica nu am pus masa musculara. Dupa, mi-am luat creatina Six Star Muscle si dupa o saptamana efectele au fost vizibile. Creatina are avantajele ca iti da forta, energie, cresti mai repede in masa musculara, mult mai repede decat o fac proteinele.
Iti recomand de la Universal Nutrition, Animal Pak. Merita sa incerci. Depinde de tine ce vrei sa alegi. Daca iti iei proteine sigur, n-o sa faci mare lucru.