| Samuiel1 a întrebat:

Azi incep un ciclu de 8 saptamani cu danabol, acest d-bol e de 50mg, ca sa nu iau o pastila o data am rupt-o in 2 si dupa aia o parte din aia rupta am mai rupto o-data in doua, deci am baut de dimineata 10mg cum ar veni si mai beau 10mg dupa masa, deci mi-a mai ramas cum ar fi juma de pastila, vreau sa iau asa jumata-te de luna si dupa aceea sa cresc? Asta e intrebarea, la cat sa cresc doza dupa 2 saptamani. Mi-am mai luat un hepasuport cica e mai bun ca liv 52 beau cate 2 pe zi una dim una seara, mai spuneti-mi daca ar mai trebui sa schimb ceva la acest ciclu. Multumesc, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Ciupercovici a răspuns:

Buna,
In pimul rand Danabolul se ia la 8 ore, ca sa iti ramana substanta in organism. Prima saptamana iei 30 mg pe zi asta insemnand 10 mg la fiecare 8 ore, dupa care cresti la 50 mg pe zi, cate 10 mg la fiecare 5 ore. Daca ai reactii adverse te sfatuiesc sa opresti ciclul deoarece sunt foarte nocive.
In al doilea rand un steroid nu se ia niciodata singur, se combina minim doi steroizi daca vrei rezultate, pe langa acesti steroizi ti-ar trebui niste proteine, aminoacizi, vitamine, o alimentatie sanatoasa, somn si antrenamente foarte bune. Revenind la Danabol se ia in functie de cate kg ai tu, de exemplu daca ai 80 kg imparti 80kg la 2 ramana 40. 40 mg pe zi ar trebui sa ia un tip la 80 kg... Sincer eu iti recomand sa iei cate 20 maxim 30 mg pe zi sa nu iei doze mai mari mai ales daca e prima oara cand iei asa ceva.
O zi Frumoasa.

Răspuns utilizator avertizat
| Ciupercovici a răspuns (pentru beastmode87):

Salut si tie!
De cat timp esti in domeniu?
Te iau logic... daca bei o cafea ai energie daca bei doua cafele? probabil ai si mai multa energie, nu?
Deci daca combini cel putin 2 steroizi vei avea rezultate mult mai bune? E logica treaba?
Ca si exeplmu, Danabol + Testosteron + Winstrol...
O zi frumoasa!

| Samuiel1 explică (pentru Ciupercovici):

Iau doar danabol gol fara altceva. Ar mai trebui ceva, si inca ceva... dupa ce termin ciclul cu danabol ce sa iau dupa sa nu se dea jos ce am adunat in timpul ciclului?

| Samuiel1 explică (pentru Ciupercovici):

Inca ceva am 170 inaltime si 62 de kg.

| Ciupercovici a răspuns (pentru Samuiel1):

Buna,
Incearca sa-l combini macar cu o proteina GFX8 Pro nutrition si un Energizant inainte de antrenament(CELL FX pliculet)... Dupa ce termini ciclul iti recomand niste Tribulus sa ramai vioi sa nu te molesesti. Majoritatea steroizilor iti dau stare de molesala dupa ce termini ciclul, nu ai cum sa pastrezi toata masa acumulata vei pierde jumatate din ea. Eu iti recomand sa iei 30 mg pe zi timp de 2 luni, nu mai mult. Dupa o luna jumate pot aparea reactii adverse sau depasind doza de 50 mg pe zi.
Vei avea agresivitatea crescuta si nu o sa intelegi de unde atata forta... si ca program de antrenament pentru cresterea masei musculare iti recomand, maxim 8 serii pe grupa musculara intre 2 si 7 repetarii folosind 80% din forta.
O zi Frumoasa!

| Samuiel1 explică (pentru Ciupercovici):

Explica-mi te rog partea cu serile, eu fac antrament normal cum faceam si inainte, de exemplu : Luni piept+biceps - 4 aparate la piept 3 biceps, aparatele la piept fac cate 4 serii a cate 10-12 repetari. e ceva in neregula cred.Am 19 ani, 170 inaltime si 62kg, vreau sa raman cu 70 dupa ce termin ciclul, am sanse? La ce te referi cu efectele negative, cam care ar putea fi daca nu depasesc 40mg pe zi, beau si de 2 ori pe zi pilule hepasuport, pana acum e totu ok.

| Ciupercovici a răspuns (pentru Samuiel1):

Buna!
Daca ai o alimentatie foarte bogata adica sa mananci mult! si ajungi la 74 kg, poti sa ramai cu 70 kg dar e de munca...
Gandeste-te in felul urmator, zi de picioare 4 aparate, picioarele ocupand 50% din corp, piept 4 aparate ocupand 10% din corp. In concluzie ii dai mai mult decat are nevoie si nu va creste pentru ca il obosesti prea tare"pieptul".
Bicepsul si el este o grupa foarte mica de muschi 3 aparate a cate 4 seri e foarte mult sunt 12 serii total, incearca 3 aparate dar redu numarul de serii( primele 2 aparate 3 serii forta 2-8 repetarii si ultimult aparat 1 serie de pompare ). Exagerand epuizezi muschiul ceea ce duce la supra antrenament si nu vei creste. Iti spun din experienta, sunt instrucor fitness si mai stiu si eu una alta. Succes!
O Zi Frumoasa!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Ciupercovici a răspuns (pentru beastmode87):

Salut!
Pentru Incepatori de acord cu tine, un sigur tip de steroid cu o alimentatie bogata.
O zi frumoasa!

13 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si iei si testosteron injectabil, nu? ca altfel e cam degeaba

Răspuns utilizator avertizat
| Dragoslav a răspuns:

1. Hepatoprotectoarele nu se iau in timpul ciclurilor cu tablete alchilate (99% din steroizii tablete). Sunt hepatotoxici cu un anumit scop, si anume: nefiind injectabile, substanta activa trebuie sa treaca de ficat. Acest lucru nu ar fi posibil daca nu ar fi alchilati, ficatul i'ar bloca. Hepatoprotectoarele le opresc minim 50% din efect. Ori te opresti din luat steroizi, ori ii iei fara protectoare.
2. metandrostenolonul se injumatateste in maxim 4 ore, deci una din doze trebuie sa fie obligatoriu cu maxim o ora inainte de antrenament.
3. cand ceri sfat despre un steroid, se mentioneaza in primul rand varsta, inaltimea, greutatea, ce doresti sa obtii, alimentatia si tipul de antrenament. Abia apoi spui ce iei si cat iei.
4. Inainte sa iei prima doza, tu trebuie sa stii de ce ai ales acel steroid, cum se ia corect, ce efecte are (negative si pozitive).