| Mo454 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa slabesc.Am 62kg si 1.69 m inaltime. Vreau si eu o cura de slabire. Dau funda primului raspuns dar celui mai bun va rog sa ma ajutati si pe mine. Va rog!

Răspuns Câştigător
| bzzzz a răspuns:

Salut! te sugerez sa mananci de 2 ori pe zi dimineata: ceva asa mai bun cum iti place tie dar nu gras, iar pe la ora 2 sa mananci cate un mar iar pe la 4, 5 trebuie sa fie ultima masa si ar trebuie sa faci miscare si sa nu mananci multa paine ca o sa te ufle crede-ma asa am patit si eu, dar as spune ca la inaltimea ta ar merge 62 de kg bafta! fundita?

1 răspuns:
| Spitz10 a răspuns:

Pai daca ai ceva bani te poti duce la sala si sa lucrezi la aparate pentru abdomen o data sau de 2 ori pe saptamana. Poti mancamancaruri obsinuite dar nu foarte grase, si neaparat o salata pe zi, si daca iti place mananci mai multe si e si mai bine.Nu e neaparat sa te duci la sala poti sa faci ex de abdomen si acasa. Daca vrei sa slabesti repede neaparat trebuie sa alergi 2 ore. Dupa o sesiune de alergat trebuie sa mananci ceva cu zahar, un pahar de suc sau un baton de ciocolata, pentru ca febra musculara sa fie mai slaba.Cam atat. Daca mai ai intrebari raspund cu placere. Funda?