| CataHS a întrebat:

Am 14 ani si inca nu stiu sa inot.Parintii mei m-au inscris la un curs care va incepe saptamana viitoare.Imi poate spune cineva cam cum e? Ar trebui sa ma simt penibil de ceva?

Răspuns Câştigător
| Millanteria a răspuns:

Si eu am 14 ani si nici eu nu prea stiu sa inot. Am fost duminica la piscina si erau o multime de oameni mai mari decat mine si nu stiau sa inoate, deci din acest punct de vedere nu ar trebui sa te simti penibil. Daca te-au inscris la inot e ok, vei invata. Asa, deci cand am mers duminica imi era super frica sa incerc, pentru ca mi se parea ca ma scufund. Cred ca din aceasta cauza multi nu stiu sa inaote, ca au aceasta teama. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si am spus ca asta e daca mai intru si putin la apa, pana la urma nu mor. Si asa, incet incet am invatat sa ma mentin la suprafata si sa inot.
Bafta!

3 răspunsuri:
| Hopahopa a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti penibil sunt o multime de oameni care nu stiu sa inoate, si eu am invatat sa inot la 15-16 ani.Si nu trebuie sa iti fie frica si sa nu te panichezi in caz ca iei o gura de apa ca se mai intampla!

| CataHS explică:

Multumesc foarte mult pentru sfaturi si incurajari! (:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,si eu am 14 ani si am invatat sa inot la mare.Eu am invatat intai sa inot caineste adica ca si cum ai fi un caine e foarte buna metoda aceasta te tine la suprafatawinking.