| Annonymous96 a întrebat:

am inceput sa merg la sala de o saptamana.In prima zi am facut piept cu bara si cred ca am impins gresit,am impins din umeri cred, deoarece acum ma doare umarul drept si de abia daca fac 5 repetari corecte.Cu mana stanga simt ca as putea impinge chiar mai mult dar cu dreapta nu.Care este problema? Este o accidentare sau nu mi sunt la fel de puternice bratele?

Răspuns Câştigător
| delightful a răspuns:

Nu te-ai incalzit bine.
De asemenea, poti avea mai multa forta in mana stanga decat in cea dreapta si viceversa.

Te sfatuiesc daca esti in prima saptamana sa nu lucrezi pe sectiuni ci sa-ti obisnuiesti corpul prima data cu sportul. Incearca aparatele, lucreaza in serii, vezi ce ti se potriveste, ce poti. Abia dupa iti poti crea un program pe grupe de muschi. De asemenea, incalzirea nu e cea pe care o faci la inceput si atat, cea generala. Inainte de lucrul fiecarei grupe de muschi, incalzeste grupa respectiva! Degeaba sari tu cu genunchii la piept daca tu o sa lucrezi biceps/triceps.
Spor la treaba!

4 răspunsuri:
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, incearca sa opresti antrenamentul cateva zile pana iti revii si sa nu te mai fortezi asa tare

| Resurrection a răspuns:

Ori este de la febra musculara. ori daca nu, ti s-a disclocat ceva...

| Oana_Oana_1975 a răspuns:

Daca nu ai facut incalzirea este normal ca te doare umarul deoarece l-ai fortat iti sugerez sa fi data viitoare incazit foarte bine si incalzirea are un rost acela este de a evita accidentarile.Iti sugerez sa te dai cu un gel pentru durere musculara si sa renunti la sport 5 zile apoi sa reincepi. Sport inseamna sanatate dar daca nu e facut corect nu are nici un rost. Funda?