|

Buna! Am o intrebare pentru cunoscatori. Vreau sa stiu daca aceste proteine sunt bune pentru mine Muscletech 100% Premium Mass Gainer 5kg?(mi le-au recomandat cei de la mega proteine) Am 20 de ani; 1, 82 inaltime; 64 kg Am facut un an de sala cu pauze scurte. Tin sa specific, ca am mai luat whey standard gold 5kg, dar am pus doar 2kg. Daca nu, as dori sa imi recomandati altceva. Va Multumesc!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Toate proteinele sunt bune pentru toti, brand'urile difera in pret pentru ca ce conteaza este proteina pe gram + grasimi + alte chestii, unele sunt amestecate cu creatina, deci nu mai trebuie sa iei tu separat, altele au si BCAAs.
Ce trebuie sa te intereseze pe tine prima data este faptul daca este Whey sau Casein. Whey se elibereaza rapid, deci trebuie luata in timpul sau chiar dupa antrenament, Casein se elibereaza lent deci dimineata sau seara.
Ramai cu Whey Standard sau schimpa pe Muscletech, nu conteaza, nu este vina lor ca tu ai pus doar 2 kg intr-un an. Proteina te ajuta, dar daca tu nu ai minim 3 mese pe zi, 7-8 ore de somn, sa nu mai vorbim de antrenament ( trebuie sa iesi total din zona de confort ) nu iei decat 2 kg pe an happy alcoolul, tigarile etc nu te ajuta de asemenea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu iti recomand sa iei Gainer e plin de zahar, cumparati un izolat proteic din zer sau un whey iar daca pui greu pe tine creste nr de arbohidrati din alimentie (cartof, fulgi de ovaz, orez, etc)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează