| Buican_Narcisa_2000 a întrebat:

Am si eu nevoie de o "boala" pentru o scutire la sport. Acum sunt la liceu, dar nu am facut aproape nicio ora de educatie fizica in generala deoarece aveam un profesor care nu prea venea la ore, iar când venea pur si simplu stăteam degeaba si ne dădea doar notă de 10.
Acum am trecut a 10a, dar in clasa a 9a am facut sport. Insa am un profesor foarte exigent care ne pune sa facem foarte multe exercitii pe care eu nu pot sa le fac ( nu le.Am mai facut niciodata, in timp ce aproape toți colegii mei le.au facut in generala ). Si din aceasta cauza am avut media 6 ( iar eu nu am avut nicio medie mai mica de 8).
Plus ca eu sunt si putin mai grasuta si obosesc destul de repede.
De aceea am nevoie de o scutire. Insa nu stiu ce as putea spune, deoarece eu nu am nicio problema de sanatate, am coloana putin strâmbă si am facut kinetoterapie dar nu mi se poate da scutire pt asta si nu vreau sa fie nici ceva foarte "grav".

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Du-te la medicul de familie, explica-i problema precum ai facut-o aici pe TPU, iar daca este intelegator, iti va da el o scutire. Nu trebuie sa gasesti tu o boala, va scrie el una. Foarte, foarte multi elevi din Romania au probleme cu ora de sport, astfel ca apeleaza la aceste adeverinte.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti grasa. Nu mai folosi diminutive ca nu pari mai draguta

| anamaria82726 a răspuns:

laughing fiindcă esti fata e mai simplu cea mai buna scuza este sunt pe stop. Desi nu o sa meargă la nesfârsit dar câteodată mai poți sa iti,, uiti" echipamentul de sport acasa si... daca încă faci gimnastică poți sa zici: nu pot sa fac,, aia" fiindcă ma doare spatele

| Cedry2k8 a răspuns:

N-ar fi mai simplu sa-ti imbunatatesti conditia fizica, si ai si slabi in acelasi timp? Ti-ar fi de folos daca ai iesi la alergat, cu bicicleta, cu rolele.

| Andrei277 a răspuns:

Heyy si eu nu am facut sport a 9-, a 10-a si a 11-a, prea lene nu am chef, etc, am scos o scutire de la medic ( i-am dat bani normal), tot cu o problema la spate, inventeaza ceva, ca nu ai voie sa faci efort sau ceva de genu, si o sa iti dea daca nu dai $$ si ai rezolvat happy

| KateBubble a răspuns:

De unde știi că nu îți dă scutire pentru problema la coloană? Ăsta ar fi un motiv bun.