| MimiMimiii23 a întrebat:

Buna! Ce trebuie sa fac la sala pentru a slabi? Trebuie sa fac si cardio pe langa exercitii?

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Nu trebuie sa faci si cardio, ci cardio trebuie sa-ti fie prioritatea numarul 1. Pe langa asta insa, ai nevoie si de dieta. Te-ar ajuta mult daca ai reduce pe cat posibil din alimentatie, zaharul si fainoasele.

8 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Eu cand m-am lăsat de fumat m-am îngrășat cam 15kg in 5-6 luni.
Fapt pentru care mă simțeam foarte nașpa. Am fost la un examen medical și doctorul mi-a spus cum stau lucrurile cu mine. În ziua aia m-am dus si mi-am luat un treadmill. Apoi în fiecare dimineață inainte de servici și după, alergam cate o oră pe ceas.
Plus c-am incetat să mănanc orice și oricat.
Rezultatul a fost instant. In 3 luni am revenit la greutatea mea. Au trecut 7 ani de atunci și am aceiași greutate.

| relian a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Eu nu am fost la medic, fac miscare odata la 5 ani,daca fac si atunci,si am tot greutatea aia laughing Cum asa? Simplu,nu maninci mult, maninci odata pe zi si atunci putin, deci nu trebuie sa faci miscare deloc.
Eu stau in pat toata ziua, deci poti sa stai in pat si sa fii slab, reduci mincarea la cit efort fizic faci sau miscare.
Fumatu nu are absolut nici o legatura cu greutatea, cea fost la tien a fost simpl; a coincidenta.Ai fost la medic si ti-a zis ala cum sta lucruriole la tine,ma alsi cu doctorul pompier.
Omu,animalele se ingrasa de la mincare.,nu de la fumat,nu de la nefumat,nu de la mai stiu eu ce alte motive.
Cum zic eu stau in pat si slabesc,oricine slabeste,daca nu maninca.
Miscarea ce spui tu ajuta sa tii musculatura in forma,iar daca bagi mult sport si continui sa maninci la fel,te faci si mai mare decat erai laughing se umfla muschii,iei in greutate, nu te ingrasi dar creste greutatea.

Mersul la doctor e pistol cu apa, vorba cuiva pe aici, uita sa deschizi frigierul, uita sa mai maninci, mai sari peste 2 mese si asa mai departe si garantat slabesti.

| 1234568807 a răspuns:

Da! succes!

| Cksihja a răspuns:

Timp de mii de ani oamenii au consumat alimente grase cu multă glucoză și nu se îngrășau, pentru că ei erau în permanență mișcare, nu stăteau niciodată locului.
Acum nu mai trebuie să fugi după mâncare, nu mai trebuie so vânezi, ajunge acasă livrată de un curier gata preparată curând vom avea roboți care so bage în gură.

| Pocait01 a răspuns:

Nu trebuie să faci și cardio strict pentru a slăbi. Energia necesară mutării greutăților de colo-colo este suficientă DACĂ alimentația este corectă.
Cardio TREBUIE să faci pentru un corp sănătos per total. Poți să faci cardio chiar dacă ai 25%bf și să fii mobil și sănătos din cauza asta.

| anonimat04343 a răspuns:

Pentru a slabi iti trebuie cardio si o alimentatie cat mai sanatoasa.Bafta!

| EniiGmA a răspuns:

Încearcă sa dezchizi frigiderul mai rar

| MimiMimiii23 explică (pentru EniiGmA):

Am 35 de kg, ce sa deschid mai rar?