| sanea123456789101112 a întrebat:

imi puteti cum as putea improviza ceva aparate de facut sport pentru ca sunt destul de scumpe si traiesc foarte departe de un oras in care sa fie sala de sport! merci

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Iti poti face tu o bara fixa pentru tractiuni, niste paralele, 1-2 gantera si 1 haltera facute din ciment si cam astea ar fi. La bara fixa faci tractiuni priza larga pentru spate, priza neutra biceps, la paralele faci flotari la paralele care lucreaza piept si triceps, daca-ti faci din ciment 2 gantera poti lucra biceps, triceps, spate, umeri, trapez, cu ele, poti face si fandari cu ele, cu haltera poti baga genuflexiuni, o mai poti folosi si pentru brate.

| sanea123456789101112 explică (pentru DovleacTurbat):

Mersi mult de idee! Dar sunt fata si nu prea as vrea sa am brate extrem de musculoase, dar un pic de greutati nu strica.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru sanea123456789101112):

N-am stiut ca esti fata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti lucrezi coprul. Alergatul si squaturile pentru fund nu reprezinta formarea coprului visat, fiarele formeaza un corp de invidiat. In legatura cu "brate musculoase" nici daca ai vrea nu s-ar putea, adica ar fi posibil dar in ani grei de alimentatie perfecta, antrenamente perfecte, suplimente si anabolizante. Lucreaza-ti intreg corpul fara frica de a "deveni musculoasa" pentru ca nu este posibil, nu va permite geneticul, gena. Nu sunteti construite pentru un corp de barbat. Da-i inainte fara frica.

| sanea123456789101112 explică (pentru DovleacTurbat):

Mersi de incurajare si sfaturi!

6 răspunsuri:
| presus a răspuns:

Poate ai o bara de batut covoare prin apropiere, unde poti face serii de tractiuni pentru a-ti lucra muschii spatelui. Ia-ti un ghiozdan in spate, sa bagi ceva greutati in el (caiete, carti, etc), si executa serii de flotari pentru a-ti lucra muschii pieptului. Cauta prin casa obiecte de aceeasi greutate pentru a-ti lucra bicepsul si tricepsul. Poti face genoflexiuni cu grutate in brate, poti face abdomene, poti alerga, poti face gimnastica. Conteaza sa ai ambitie, gasesti ce sa faci. Spor!

| Mihaelablabla a răspuns:

Cauta video-uri pe Youtube cu exercitii! Recomand blogilates, e greu dar se vad rezultate imediat! Mai mult, le poti face oriunde.