anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti! am o problema, am "putina" burtica si as vrea sa o dau jos. m-am gindit sa merg la sala (la fitness) dar stau la indoiala sa merg la fitness sau la shaping. astept sfaturile voastre. p.s.imi mai puteti recomanda o dieta ceva, sau un program zilnic ce trebuie si ce nu sa manink. deci sunt fata, am 18 ani, am 59 kg, 1.69)

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Http://www.getfit.ro/
Buna pe site-ul acesta gasesti foarte multe informatii, eu iti voi da o parte din informatii insa completarile le iei de pe site.
Poti sa ti o dieta sa-i zicem, doar mancand sanatos, fara alte porcarii si cu un program bun de sport. La sala alege fitness pentru inceput. Poti considera sa iei si niste carnitina (supliment nutritiv), pentru energie si slabire.

Multa bafta!

2 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pentru a scpa de burtica trebuie sa faci abdomene si asa trebuie sa mananci fructe legume mancare cu putine calorii sa faci mult sport si seara sa mananci mai putin

| alexandra_8069 a răspuns:

Eu zic ca 55.56, este o dieta destul de buna.Nu neaparat sala si eu am fost cam.(grasa) dar in fiecare dimineata minim 10 minute maxim30 minute mergeam, alergam...etc.Am si o dieta renunta la carne in principal carnea de porc renunta garta s-a terminat cu ea.Doi poti sa te gandesti ca esti vegetariana.Mananca sanatos.Salate,verdeturi si ca sa nu inebunesti peste.Dar din cate stiu ciorba si supa nu ingrasa.Dar painea ingrasa.Insa ai putea manca macar un colt de paine.