| RobertG101 a întrebat:

Daca am 23 ani si inaltimea de 1.70, atunci e bine sa am 70 kg cu tot cu muschi?
Eu vreau pana in iulie sa am 70 kg, iar acum am 79 kg. Ce credeti, pot slabi 9 kg pana in iulie? Ce altceva imi recomandati in afara de reducerea prajelilor, dulciurilor, fast-food si sucuri? Momentan am abonament la sala si merg 6 zile pe saptamana.

7 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

In principiul este sa nu-ti masori greutatea in fiecare zi, este o greseala, nu vei slabi cu orice sport sau dieta pe care o vei tine. Din cauza stresului si mintea la kilogramele pe care vrei sa le dai jos si cantarindu-te zi de zi, nu vei avea nici o sansa sa dai un kil jos. Trebuie sa iti masori greutatea la inceput cand incepi o dieta si abia dupa 3-4 saptamani iar si apoi iar dupa alte 4 sapt.

La micul dejun poti consuma 2 felii de paine neagra prajita cu o felie de sunca (fara unt sau margarina), alaturi de o cafea neindulcita sau un ceai de menta sau verde deindulcit, un ou si in drum spre serviciu poti manca un mar.

Pana la masa de pranz (fie in poza de munca sau daca nu ai inceput serviciul, acasa) poti consuma o salata de cruditati, pui la gratar sau peste preparat la cuptor sau in abur. Ca desert iar un mar si ceai verde neindulcit.

Cu jumatate de ora de a lua cina pe care o servesti pana in ora 19 poti consuma cereale fara continut de zahar in ele cu lapte 0, 1% sau 1.5% grasime. In acest timp de dimineata pana seara cand te culci consuma 2, 5-3 litri de apa.

Masa de dimineata trebuie sa fie cea mai bogata in vitamine, ea te face stalpul de rezistenta de peste zi. Intre masa de dimineata si pranz sau cea de seara poti consuma mere. Merele ajuta foarte mult pentru slabit.

Merele in dieta pot avea si efecte negative, mai ales ca este o dieta destul de restrictiva, consumul de cantităti mari de mere poate creste nivelul aciditatii din stomac. In cazul in care acest lucru se intampla, te poti drege cu ajutorul unui carbune alimentar…

In dieta cu mere sunt permise produse lactate degresate, oua, carnea slaba, foarte multe legume fie crude sau gatite, iar carnea este acceptata cea de pui, peste, curcan si cea de vita, ceaiul verde indicat pentru ameliorarea depresiei, este un eficient adjuvant in afectiunile cardiovasculare, regleaza metabolismul, creste imunitatea organismului, energizeaza organismul in cazurile de oboseala, asigura o buna functionare a ficatului si a rinichilor, mentine un ritm cardiac constant si previne aparitia infectiilor respiratorii si digestive.

+sportul pe care-l faci va fi benefic, nu e o dieta grea, numai ca tu trebuie sa iti faci ordine la cele 3 mese principale si sa stii si ce mananci.

Răspuns utilizator avertizat
| Daniel9988 a răspuns:

Tu te poti cantari si cu musci si fara? Sunt curios cum ii scoti... Fermoare?

| Abcd1235 a răspuns:

Eu am un regim care este foarte bun și te ajuta sa slăbești. Eu l-am încercat și am slăbit 5 kg in 1 luna.
Regimul este acesta:
-dimineața la ora 8 un ou fiert
-ora 10 ceai laxativ românesc
-ora 12 un pumn de stafide
-ora 14, 100 g de brânza de vaci
-ora 16, 2 mere ionatane
-ora 18 un grătar de pui, cu salata verde, lămâie și ulei de măsline
La culcare o cana de ceai laxativ. Sper sa îți fie de folos acest regim!

Răspuns utilizator avertizat
| MihaelaDart a răspuns (pentru Abcd1235):

Scuzele mele ca ma bag, dar cu astfel de dieta te transformi in mop. El este si in Germania si intre timp mai apare un loc de munca, cu astfel de dieta nu rezisti absolut deloc la un serviciu unde pune deja efort. Trebuie sa ai un mic dejun consistent in vitamine, nu sa iesi din casa numai cu oul si atat, la locul de munca nu poti lua laxativul cu tine sau restul enumerate. Poate ca daca stai numai in casa, atunci poti sa faci si post negru sau cine rezista la astfel de dieta.

| Gabi171020 a răspuns:

Sa iti calculezi macronutrientii asa vei sti exact cat mananci, iar in legatura cu slabitul poti slabi 9 kg in 2 luni