| TechnoMdMa a întrebat:

Bună seara, mă frământă un gând. Am început recent un ciclu de anabolizante 500 mg Test Enantat + 400 mg Masteron Enantat + 400 mg Trenbolone Enantat. (Mda nu suport injectiile frecvente de aceea am optat numai forma lungă.) Și mereu mă gândesc care e adevarul. Cât de mult afectează sexul testosteronul și progresele sexuale când ești pe ciclu? Toti au teorii diferite. Unele persoane spun că e bine să te abtii ca sa nu elimini din el altele ca nu afectează, dimpotrivă are beneficii. Sunt săptămâna 10, am făcut progrese, sunt obisnuit am mai făcut cicluri in trecut, dar mă gândesc ca pot avea progrese si mai mari. Am pus la sport întrebarea pentru a primit raspunsuri de la persoane cu experienta in domeniu sau care au ceva cicluri in spate. Sexul afectează progresele pe Steroizi?
Funda✌

2 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Tristut e ca steroizii o sa te lase fara pofta de sex si fara erectie pe viitorhappy Lasa-te de droage si creste-ti muschii organic.

| ruddy a răspuns:

Nu cred ca vei gasi aici prea multe informati. Sunt putini sportivi, iar aceia sunt naturali pe aceasta pagina. Cauta pe Youtube pe Armean Casian, are cateva cicluri facute, si stie despre ce vorbeste. Poate o sa iti ceara ceva bani, dar mai bine dai si faci cum trebuie decat sa ai surprize.