| beautifulhouse a întrebat:

Buna,TPU am 10 ani 30 de kile si 1, 44 problema e ca colegi fac misto de mine de fiecare data cand au ocazia, mereu cand vede ca fac ceva gresit isi bat joc de mine si ma injura!
spun de mine ca sunt slab, cand iau o nota proasta ma jignesc si cand ma duc sa vad ce note iau ei numai B si S! dar nu asta ma intereseaza ma enerveaza de imi vine sa ii bat calumea!
si ce nu inteleg este ca mereu ma fac slab si ei cand se cantaresc au vreo 25 de kile, 31.si nu sunt criticati de ceilalti, cum ii fac sa ma lase in pace? dar fara chestii gen, ignorai ca ei spun intr-una pana te scoate din sarite si e cam greu sa ma abtin!

11 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Bate si tu unu, doi din ei ca sa te stie de frica

| BIS99 a răspuns:

Eu am aceaşi problemă ca tine, doar că la mine e invers: am 87.5 kile la 1.80. Se iau tot timpul de mine dar, faţă de tine, pot să mă impun cu pumnii şi cu picioarele tongue

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| BIS99 a răspuns (pentru beautifulhouse):

Fac 13 peste o lună. Am ceva kile în plus, dar la mine nu e problemă, la vară o să fac sală 7 ore pe zi. La tine dacă ai un metabolism care consumă rapid caloriile nu prea ai cum să te îngraşi.

Răspuns utilizator avertizat
| BIS99 a răspuns (pentru beautifulhouse):

Ansamblu de transformări chimice și biologice, pe care le suferă substanțele într-un organism viu; schimb de substanțe

| Cosmin86 a răspuns (pentru BIS99):

7 ore pe zi e o tampenie, sala corect se face 1 ora / antrenament si 3-4 pe saptamana. Daca stai mai mutl de 1 ora la antrenament iti faci mai mult rau decat bine.

| BIS99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Mda, ai dreptate. M-am documentat şi am văzut că rămâi mic. O să stau 2-3 ore şi o să merg în fiecare zi, fiindcă aşa nu face răuwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru BIS99):

Maxim o ora. dupa o ora nivelul testosteronului scade si nu vrei asta.

si in fiecare zi = progrese lente

Daca vrei progrese rapide, antrenamente intense de 45-60 de minute si 3-4 sedinte / saptamana.

In sportul asta mai mult nu inseamna mai bine, mai intens inseamna mai bine. Mareste intensitatea prin : marirea greutatii, superserii, serii descrescatoare, serii piramidale, etc., mereu cauti sa maresti intensitatea si greutatile folosite, NICIODATA nu maresti timpul in care stai la sala.

| BIS99 a răspuns (pentru Cosmin86):

OK, am înţeles happy