| faboulos a întrebat:

am o intrebare legata de proteine, este adevarat ca daca incepi sa iei proteine nu mai ai voie sa te lasi ca dupa aia te ingrasi? ..MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

Devii obezrolling on the floor)glumesc, este falsa teoria cum ca te ingrasi daca te lasi, mai ales daca pui masa musculara si ai grija la alimentatia tahappy

5 răspunsuri:
| andreiiiukuuu a răspuns:

Salut! Nu nu te ingrasi daca te lasi! Dar de exemplu iei o proteina buna si cresti in greutate apoi vizibil.
Depinde cat de mult cresti in cat timp. Dar daca te lasi nu te ingrasi doar ca ce ai pus pe tine cu proteine dai inapoi 90% din tot ce ai pus!

| Cosmin86 a răspuns (pentru andreiiiukuuu):

Serios? dai inapoi 90 % din tot ce ai pus?

esti doar un COPIL MIC care isi da si el cu parerea, nu?

| Seba77 a răspuns:

Nu este vorba de ingrasat, este vorba de calitatea proasta a musculaturii prin luarea de : protein, aminoacizi, steroizi, etc. masa musculara creste fortat deci necalitativ iar forta nu este proportional cu rezultatele vizibile.(Personal nu recomand consumul de astfel de substante deoarece au rezultate doar pe termen scurt )

| faboulos explică (pentru Seba77):

OK SI ce imi recomanzi?!

| Seba77 a răspuns (pentru faboulos):

Iti recoman vitamine clasice : vitamin c1000, vitamin b, pimose oil (ulei de peste) eventual liquid amino acid pentru refacere happy si niste vitamin naturiste gen doubleX rezultatele nu vor fi la fel de rapide ca si cum ai lua din gama bodybuilding adica substante pe baza de taurina, cofeina etc. dar vor ramane permanent, personal ma amuza foarte tare faptul ca eu am 75 kg si fac 110kg piept si sunt altii de 90 kg si nu fac cu 100 deci la ce volum de masa au nu au forta ceea ce este rusinos, plus avantajul la astfel de vitamin este ca nu iti ataca ficatul si rinichii dar celelalte in timp ii macereaza ficatul acest organ isi mai revine pentru ca este cel mai regenerabil organ dar rinichii neverwinking daca mai ai intrebari nu ezita happy