| iccecrim a întrebat:

TPU! As dori sa incep sa alerg, deci vreau sa alerg ori seara ori dimineata, nu ma pot decide, ce ziceti voi? Cind e mai bine, cind va place voua, de ce va place anume atunci? Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Ouster98 a răspuns:

Acum,fiind vara, poti alerga dmineata, fiind mai racoare.
De altfel, daca alergi dimineata, o sa te simti revigorata pentru toata ziua si o sa fi si admirata caesti matinala.
Daca reusesti sa te trezesti dimineata la ora 6 vei fi motivata sa iti atingi toate scopurile in viata.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu alerg seara in zilele de lucru si dimineata in week end.

| Noodlez a răspuns:

Daca iti doresti cu adevarat sa te tii de de alergat incearca sa alergi in serii. Dimineata, undeva dupa-amiaza si seara. Nu alerga imediat dupa ce ai mancat, e chiar mai oribil decat ai crede. Alearga pana simti ca nu mai poti si dupa mai alearga foarte putin.
Daca vrei sa dai jos kilograme s-ar putea sa fii nevoita sa tii si un regim usor. Nu mari schimbari, ci doar sa mananci putin si des, sa renunti la bauturi acidulate (apa plata ftw!) si sa nu mananci foarte gras. Daca vrei doar sa-ti mentii greutatea pastreaza regimul si continua alergatul.
Personal imi place sa alerg cand e racoare, deoarece pe caldura obosesc mult mai repede si consum atat de multa apa incat nu mai pot alerga din cauza ca-s prea plin.
Mult succes!

| davidpopescu123 a răspuns:

Pai e mai relaxant seara deoarece e aerul mai rece si te relaxezi mai mult si mai ales daca vrei sa slabesti eu de obicei alerg seara cu prietenii e mai fun asa :*

| marius2313 a răspuns:

Alearga si ziua si dimineata