| Bossmen a întrebat:

Buna TPU ce sport ar trebui sa fac casa slăbesc cat mai rapid posibil și ce sau cate fructe și legume trebuie sa îmi mențin sănătatea? Funda pentru cel mai rapid și cel mai bun răspuns.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Tu esti un copil tare complexat observ. corpul tau NU ESTE UN YOYO (daca nu stii ce e cauta pe google). nu te joci cu el cum te joci cu mouse-ul de la calculator. orice modificare corporala (slabit, ingrasat, masa musculara) + cuvantul RAPID nu merg in aceeasi propozitie. singura exceptie sunt steroizii care in afara ca te dau afara din casa la cat costa au efecte secundare care nu vrei sa le aflii ca o sa ai cosmaruri. tot ce faci cu propriul tau corp o sa se vada pe termen lung si la 30-40 de ani (tu avand abia 12 acum) vei regreta prostiile din tinerete, si va fi prea tarziu sa mai faci ceva in privinta asta. am trecut si eu prin prostia momentului, am avut si eu 12 ani si voiam sa fiu ca Arnold, cu totii vedem lumea altfel la 12 ani. stiu ca ce iti scriu acum o sa crezi ca am ceva cu tine sau ca nu vreau eu ca tu sa fii musculos sau alte prostii de genul, dar am avut destui copii la sala de instruit ca nu e bine ce fac si multi m-au injurat ca sa vina acum sa isi ceara scuze (si inca ma injur si o sa ii astept cu aceeasi rusine intre craci). am avut copii la 14 ani de au luat steroizi si acum ca au 17-18 ani regreta si se dau cu capul de pereti. ca au vrut ca tine ceva ce natura nu iti poate oferi, nu inca, nu momentan.

ps. on-topic: orice fructe, orice legume, orice nuci, arahide, migdale, alune, oua, lactate, orice carne, orice cereale pentru varsta ta sunt sanatoase. nu exista legume si fructe = sanatate. REGIM VARIAT = SANATATE. vegetarienii incuiati nu sunt sanatosi. corpul are nevoie si de grasimi nesanatoase (putine, dar are nevoie de ele) cat si de proteine din sursa animala (pe care vegetarienii nu o consuma). omul a fost facut OMNIVOR, deci ORICE bagi in tine de la natura este sanatos. sucurile, zaharul, eurile, conservantii, colorantii, astea nu sunt de la natura, astea sunt NEsanatoase. evita-le si aia e. esti in crestere NU incerca sa slabesti. DA-I CORPULUI DE TOATE, LASA-L SA SE DEZVOLTE CUM VREA EL. la 17 ani poti schimba, dar pana atunci nu.

| Bossmen explică (pentru JohnnyBi):

Johnny îmi poți da Yahoo tău?

| JohnnyBi a răspuns (pentru Bossmen):

Nu folosesc yahoo.

| Bossmen explică (pentru JohnnyBi):

Dar dacă folosești Skype sau Facebook ai putea sa îmi dai adresa?

| JohnnyBi a răspuns (pentru Bossmen):

Hmm, nu. daca ai ceva intreaba aici prin mesaje. cand pot iti voi raspunde

9 răspunsuri:
| noname2021 a răspuns:

-Fa sport
-baga-ti o dieta echilibrata nu neaparat legume intr-una si fructe
-mananca si tu cateva da nu inseamna ca slabesti numai pentru ca mananci legume si fructe.

| Mihai_Myshu_1994 a răspuns:

Octavian renunta la tot ce e carbogazos ( cu acid) dar si la sucurile naturale ( nu sunt naturale nici 10%) bea apa ca hidrateaza de 1000x mai bine decat un suc sau altceva si mananca mancare usoara sau daca vrei ceva mai greu sa nu fie in cantitati exagerate. Deasemenea cateva exerciti la trezire si inainte de culcare nu ar strica happy

| Rasenganrsg a răspuns:

Inceaca orice sport vrei si iti place fa exerciti si tinete de ele. Lasa bauturile si mancarea de la fast food, si cu legumele si fructele cate 1 mar.para etc pe zi poate 2 is destule ca legume oricum consumi din ciorba ori etc

| Cosmin86 a răspuns (pentru Rasenganrsg):

Ca sa-ti asiguri necesarul de vitamine ai nevoie si de 1-2 kg de fructe intr-o zi

si tu recomanzi un amarat de mar.