| lumy4u a întrebat:

ma tot contrazic cu o fatalaughing) deci,voi ce ziceti,este adevarat ca. daca ai sanii lasati,si faci la sala de fitness exercitii pentru piept cum fac barbatii, te ajuta mult? adica chiar ajuta asa ceva?

Răspuns Câştigător
| antigoni a răspuns:

Se poate observa o imbunatatire considerabila, dar daca sanii sunt foarte lasati, doar bisturiul ii mai ajuta. Gandeste logic: daca prin sport sanii lasati s-ar transforma complet in sani fermi si ridicati, crezi ca si-ar mai face vreo femeie interventiile acelea scumpe si traumatizante, de ridicare a acestora? Clar, nu...Pana si antrenoarele celebre de fitness (vezi Jennifer Nicole Lee), care este o fanatica a sportului, si-a modificat sanii chirurgical dupa nastere, nu a lasat totul in baza sportului.

6 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Deci fara sa fiu rau,
La sani te ajuta mult exercitiile si fata are dreptate, dar pe langa asta mai tine si de hormoni si de metabolismul tau. Acuma ce pot sa zic daca faci sex da ajuta pentru ca ti se regleaza si hormonii, daca nu atunci intervine altceva si exercitiile fizice intaresc musculatura dar nu neaparat si sanii. Recomandare este sa intrebi si un medic, pentru ca sunt si hormoni speciali care daca sunt luati cand trebuie ajuta, sau metoda cealalta care iti face sanii fermi.
Fara sa fiu rau si nerespectuos si imi cer scuze daca ofensez pe cineva,

| lumy4u explică (pentru MeConstantine):

Cum adica daca faci sex ajuta? cum ajuta asta sanii lasati?

| MeConstantine a răspuns (pentru lumy4u):

Simplu,
In starea de excitare sanii devin mai fermi, muschii din zona respectiva se relaxeaza si se contracta simultan. Totodata se regleaza deficitul sau surprusul hormonal si astfel te ajuta. Devin mai fermi pentru ca muschii de acolo, care sunt mici, devin mai receptivi. Cred ca ai vazut ca in starea de excitare sunt fermi, chiar daca inainte erau lasati. Acuma nu stiu ce varsta ai si nu pot continua discutia. Dar poti intreba prietenele tale.

| lumy4u explică (pentru MeConstantine):

Am 22 tongue si eu nu am sanii lasati, dar ma contrazic cu o prietena de-a mea ca ea zice ca sanii isi''revin'' prin exercitii si eu nu cred

| MeConstantine a răspuns:

Si ce ii vei spune happy Ce fel de exercitii draga happy cu cine si unde happy

| DedeeAndreea a răspuns:

Nu,nu ajuta.