anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa cititi si sa ma ajutati!
Am slabit 5 kg si as mai vrea inca vreo 2.Merg la sala cam de 5 ori pe saptamana, unde fac cardio, dar lucrez si cu greutati uneori. Obisnuiam sa fac sport si acasa, diferite antrenamente de pe Youtube pentru abdomen sau pentru slabirea coapselor. Insa, de la un timp, ma simt foart extenuata si obosita si am inceput sa ma plictisesc sa fac sport, pentru ca simt ca poate fac prea mult.Credeti ca cele de acasa ma ajuta atat de mult sau as putea sa renunt la ele si sa merg doar la sala?

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ai mai pus de 7 ori intrebarea asta, chiar esti atat de INCAPABILA sa urmezi ce sfaturi ti s-au dat?

| lolista a răspuns (pentru Cosmin86):

Comentezi fara sa ma cunosti si am impresia ca esti un mare? daca nu poti sa dai sfaturi sau cand nu vrei sa ignori intrebarea, incapabilule

| Cosmin86 a răspuns (pentru lolista):

Eu zic sa mai pui de 20 de ori intrebarea, sa IGNORI toate sfaturile si apoi s-o mai pui de inca 10 ori, ca sa apara de 30 de ori!

| Delcatty a răspuns:

Poti renunta la cele de acasa. O metoda rapida si eficienta de slabit e prin ridicarea greutatilor. Faci mai mult efort decat daca alegi pe banda si asta intr-un timp mai scurt.
Nu uita ca sportul ajuta si el, dar cea mai importanta este dieta. Descarca-ti pe telefon MyFitnessPal si urmareste-ti aportul caloric. Redu cantitatea de mancare pe care o consumi sau schimba pe ceva mai satios si mai lipsit de calorii, cum ar fi pe legume. Si ia in calcul si faptul ca trebuie sa te obisnuiesti cu schimbarile pe termen lung, nu tii o dieta si dupa sa revii la vechile obiceiuri alimentare.