| antoniaidk a întrebat:

Buna ziua! Am foarte multă grăsime pe spate, burta e ok, ma incap blugii, rochițele, la picioare sunt ok, am 36-38 la pantaloni, dar am și sânii mari, sa zicem ca asta n-ar fi o porblema, iau o bustiera ceva și ii aplatizez,dar la spate efectiv nu mi se inchid rochiile. Mi-am luat mărimea L și nu se inchide la spate, deși in celalalte părți mi-e larga, la
spate am problema. Ma gândeamca genetic nu am tipul acela de corp cu spatele subțire, fundul mare, dar dacă as avea spatele mai ingust ar iesi in evidența și fundul.
Ce pot face sa scap de grăsimea de pe spate? In trecut am slăbit drastic și la picioare eram scobitoare, la burta îmi cădeau hainele de pe mine, dar pe spate tot eram grasa. Ce sa fac, va rog ajutor?

Răspuns Câştigător
| Utilizatoare123 a răspuns:

Ai corp in forma de para, adica grasimea ta se dispune in mod natural in partea superioara a corpului, e o trasatura genetica. Cauta pe net despre body types, sunt cam 4, mari si late. Clepsidra, para, mar si triunghi. Te vei lamuri daca vei citi despre asta. Fiecare tip de corp are anumite tinute care il avantajeaza.

| ponturi a răspuns (pentru Utilizatoare123):

La barbati sunt acceleasi tipuri de corp?

| Utilizatoare123 a răspuns (pentru ponturi):

Poti cauta pe net. parca la barbati sunt astea: triunghi, dreptunghi, mar. Dar nu sunt sigura.

| antoniaidk explică (pentru Utilizatoare123):

Exact.picioarele sunt subțiri, iar sus am mari și grăsime.multumesc pentru ajutor!

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca problema nu e la tine, ci la tiparele si marimile standardizate care au inceput sa declanseze insecuritati femeilor inca de acum un secol. Probabil ca spatele tau este mai lat deoarece asa e forma ta fizica, silueta, iar grasimea nu are de-a face cu asta.

| AmandinaDragan a răspuns:

Poti sa-ti faci rochii pe comanda. Ptr constitutii ciudate exista firma Scabal.

| ponturi a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Scabal trimite si in Romania?

| AmandinaDragan a răspuns (pentru ponturi):

Cred ca au magazine in Romania.

| CiobotaruValentin a răspuns:

Buna.
Ingrasarea sau grasimea in plus este o problema la ordinea zilei in timpurile noastre, chiar si eu m-am confruntat cu aceasta problema.
Iti recomand sa mergi la un doctor sau nutritionist care sa iti faca o serie de analize pentru corpul/ organismul tau, urmand sa iti faca poate un regim sau sa te sfatuiasca cum sa incepi un stil de viata sanatos.
In prinicipiu pentru a scapa de grasime, trebuie fireste sport, miscare, ceva regim si multa ambitie, dar pana la a face toate acestea, consulta si un doctor, pentru ca dietele dupa ureche sau efortul fizic dupa ureche, de cele mai multe ori nu functioneaza.
Nu functioneaza deoarece fiecaruia dintre noi, organismul ne functioneaza diferit, de aceea trebuiesc facute analize, pentru a nu renunta la o anumita proteina, o anumita vitamina, de care avem nevoie.
O zi frumoasa si sper sa reusesti ce ti-ai propus!