| Onisim13 a întrebat:

Cum bine stiti toti vrem sa fim mari si facuti muschi mari.Dar cum bine stiti este greu sa o iei natural fara proteine fara nimic.

Cine stie si poate sa-mi raspunda daca produsul Probolan 50 afecteaza organismul si ce afecteaza.Si daca afecteaza viata sexuala.
Multumesc mult.Promit funda!

20 răspunsuri:
| Hassel a răspuns:

Salut! Dacă iei post steroizi după cura de Probolan, n-are cum să te afecteze prea mult. Dacă îl iei în dozele recomandate, efectele negative vor fi minime.
Însă e mai bine să nu iei. Există proteine, gainere, carbohidraţi complecşi, amino, creatină cu care creşti natural, fără să umbli la hormoni. Mai ales dacă eşti tânăr, hormonii sunt într-o cantitate suficientă, chiar prea mare, pe care nu-i prea bine să o dereglezi. Eu te sfătuiesc să rămâi natural. ÎNSĂ, dacă vrei să bagi anabolizante, probolan e ok. Baftă!

| Cosmin86 a răspuns:

Proteine = NATURAL

probolat = STEROID, cu totul altceva

Tu vorbesti de proteine si vrei steroizi?

proteine = MANCARE

steroizi = hormoni sintetici ILEGALI, doping

Vezi diferenta? Sau trebuie sa-ti scrie cineva cu litere de 3 metri sa intelegi?

| Frank51 a răspuns:

Din cate stiu, afecteaza ficatul, nu este indicat incepatorilor funda?

| Frank51 a răspuns (pentru Frank51):

Si ti se umfla muchi, foarte tare, iti da energie prea mare happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Frank51):

Serios? ti se umfla muschii foarte tare? si energie prea mare?

esti doar un COPIL MIC PARALEL, nu?

de ce nu ramai tu la galetusa ta in nisip?

| Frank51 a răspuns (pentru Cosmin86):

Am spus doar ce am stiu, si am vrut doar sa ajut, dar asta e, lumea e plina de retarzi, mai bine nu-i critica pe altii si vezi-ti de treaba ta

Poate am gresit pentru ca nu stiu chiar asa de bine si nu folosesc
si mai invata si tu sa te exprimi corect, nu te-am inteles laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Frank51):

'nu stiu chiar asa de bine si nu folosesc", atunci nu comenta.

Comentezi doar la ce-ai folosit si la ce te pricepi

| Wehes a răspuns:

Bai da terminati odata cu termenu asta de ''proteine''.
''Prafurile'' alea asa cum le ziceti voi sunt SUPLIMENTE. si NU dauneaza cu absolut nimic.
Deci sala cu SUPLIMENTE e 100 % natural.
''Dar cum bine stiti este greu sa o iei natural''. Ai facut 1 luna de sala si te-ai plictisit? Fa 10 ani de sala si mai vorbim daca e greu natural.
NU recomand Steroizii sub nicio forma.

| johnnytheboss a răspuns:

Salut! Eu practic ciclismul de cativa ani si cred ca cel mai bine ai folosii doar energizante. Am incercate si eu proteine 2-3 saptamani insa m-a descurajat un prieten de al meu care a facut o ruptura musculara din cauza lor. El lua de mai mult timp. Mai bine renunti la proteine si alte substante. E mai sanatos!

| Wehes a răspuns (pentru johnnytheboss):

Tu ai habar ce sunt alea proteine?!

| Onisim13 explică (pentru Wehes):

Nenea Wehes ca sa fac 10 ani de sala e de munca colegu da cand ai alte pe cap...e altceva pe langa fac rugby munca....si altele

| Wehes a răspuns (pentru Onisim13):

Bun, rugby ai invatat peste noapte?! La fel e si cu sala nenea Onisim, nu iti cresc muschii peste noapte, trebuie sa muncesti pentru ei asa ca nu vad rolul Probolan-ului.
Muncesti - Cresti.
Nu muncesti - nu cresti.
Decat sa dai banii pe Probolan mai bine iti cumperi niste suplimente calumea si iti asiguri 4-5 mese pe zi, odihna, antrenament bun si ai rezolvat treaba.

| Onisim13 explică (pentru Wehes):

Daca folosesti messenger baga id: onisim.gabriel

| Wehes a răspuns (pentru Onisim13):

Da-mi mesaj privat aici pe TPU daca ai vreo intrebare.
Maine iti raspund! Seara placuta.

| Nickname1890 a răspuns (pentru johnnytheboss):

Ma indoiesc profund ca a facut ruptura musculara din cauza proteinelor. Nu are nici un sens. Mai degraba a facut-o ca nu era bine incalzit.

Proteinele sunt naturale si le gasesti si in carne lactate oua etc. Concentratele proteice nu au nimic sintetic decat acele proteine care se gasesc si in mancare dar sub forma concentrata.

Pt. Onisim ...Probolan este un steroid si asa cum probabil stii si tu steroizii sunt interzisi in sport. Nu stiu sa iti spun detalii strict despre acesta pentru ca nu m-a interesat subiectul dar iti poti spune ca nu exista steroizi "siguri". Toti au afecte secundare

In al 2-lea rand iti poti creste masa musculara natural, eventual folosind doar suplimente legale, concentrate proteice si creatina

| Cristian_Andrei_1992 a răspuns:

Cel mai bine natural stiu cresti foarte greu in masa dar totusi nu dai in alte probleme cum ar fi sa iti atace ficatul sa faci si vreo impotenta sau ceva de gen mai bine ai renunta la orice alt ajutor din partea proteinelor sau a altor prafuri sfatul meu.

| Wehes a răspuns (pentru Cristian_Andrei_1992):

Cum sa renunte la proteine ma, esti?!

| Cristian_Andrei_1992 a răspuns (pentru Wehes):

Stiu ce sunt alea proteine dar mai bine le ia din mancare si mai bine tragi fara proteine asta e sfatul meu eu nu bag nici un fel de proteine da e adevarat nu am atata energie si nu trag cu mult dar in timp o sa cresc dar consider ca mai bine le iau din mancare.

| Wehes a răspuns (pentru Cristian_Andrei_1992):

Prietene ai o parere gresita despre proteine. Spuneai sa le ia din mancare, pai :
''Prafurile'' voastre, adica Suplimentele = mancare concentrata. Deci?! Intelegi, e acelasi lucru. Bineinteles suplimentele nu pot inlocuii mesele. Pe langa suplimentele ce le folosesti trebuie sa bagi 5-6 mese pe zi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cristian_Andrei_1992):

Sfatul tau e de copil mic, daca tu poti manca 1 kg de carne zilnic e ok, aia care nu pot, mai folosesc si suplimente decat sa-si forteze stomacul cu 11 pulpe de pui la o singura masa