| AnaAna23 a întrebat:

Cat de eficiente sunt pentru slabit Genoflexiunile (squats)? minim 100 pe zi?
Fundaaaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| mihaiwz98 a răspuns:

Un adult obisnuit are nevoie de aproximativ 2000kcal.Atata timp cat tu mananci sub aceasta valoare spre exemplu 1000-15000 in cateva saptamani vei slabi usor si fara efort fizic.Insa ai grija la prajeli pentru ca o lingura de ulei are cam 100 kcal si la mancare grasa.Este esential sa asiguri si proteinile de care e recomandat.De preferat este sa mananci cam 1g de proteine pe kg din greutatea ta. Spre exemplu daca ai 70kg mananci 70g proteine.De stiut e si ca daca nu bei suficienta apa arderile vor fi incetinite deci nu vei face mare lucru. Daca mai vrei si efort iti spun sa stii ca efortul de intensitate scazuta si lunga durata este complet inutil.Fa niste exercitii maxim 10minute dar care sa te solicite asa de mult incat sa fii planta dupa ce termini.S-a demonstrat ca arderile vor fi mult mai accentuate timp de cateva ore bune dupa efort.
Ca o informatie suplimentara, genoflexiunile topesc cam 10kcal pe minut.
Bafta

| AnaAna23 explică (pentru mihaiwz98):

Am facut 200 si deja am febra musculara

5 răspunsuri:
| CaziPloaie a răspuns:

Sunt bune si pentru fundulet la fete, hmm

| mediqt a răspuns:

Din cate stii, probabil, squats sunt benefice modelarii posteriorului. Acum nu stiu cat de surprinzatoare sunt rezultatele, dar oricum conteaza. Pe de alta parte, nu sunt destul de folositoare daca vrei sa slabesti. Adica nu poti sa faci doar squats si sa dai 3 kg jos intr-o saptamana. laughing Combina-le si cu alte exercitii si incearca sa te tii de ele. Miscarea, sau daca iti permite timpul si ai vointa, sportul ajuta la slabit numai combinate si cu un regim sau pur si simplu o frana la lingura.
De vreo trei saptamani am renuntat la paine si prajeli si am incercat sa ma tin de 30 days Challenge- Squats and Abs. Nu am ajuns decat pana la ziua a 7-a pentru ca uitam sa le fac. laughing Oricum, am slabit 5 kg asa.
Succes si tie!

| AnaAna23 explică (pentru mediqt):

Fac atletism pe deasupra

| mediqt a răspuns (pentru AnaAna23):

Felicitari, atunci. Ti-am raspuns nestiind detalii din viata ta, ci referindu-ma numai la ceea ce mi-ai transmis tu.

Întrebări similare