| HustlerM a întrebat:

Ce parere aveti despre produsele celor de la MyProtein? De exemplu despre clasicul Impact Whey Protein si altele? Efecte averse/ ingrediente? Mersi

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Sunt bune. Si eu consum Impact Whey Protein (indulcite cu stevie, nu cu sucraloza). Nu exista efecte adverse (ADVERSE nu averse), e ca o alta pudra proteica din zer. Se extrage zerul din lapte si aia e. Varianta fara aroma miroase si are gust de lapte praf, ceea ce inseamna ca e facuta din zer (in caz de aveai dubii). Eu consum cand am nevoie. Spre exemplu azi am consumat 130g proteine din mancare propriu-zisa, iar peste o ora imi voi face un shake cu lapte si pudra proteica. 200 ml lapte (6g proteine) si ceva pudra proteica sa ajung la 160g. Voi fi undeva la 3450-3500 kcal si 160g proteine. Se ia la nevoie, nu oricand.
Alte produse nu prea am incercat. Untul de arahide este grozav, 100% arahide. Vitaminele sunt bunicele, dar ale mele au prins un miros (si gust si infatisare) oribil si nu prea am mai consumat dupa un timp (inca le am, nu am avut probleme din cauza lor, dar arata, miros si au un gust dizgratios). Creatina e ok, nu am avut reactii adverse, dar nici efecte pozitive nu mi s-a parut. Produsele sunt ieftine, mai ales daca le iei la reducere si in cantitati mai mari (de ex. 5 kg de proteine in loc de 1).

| HustlerM explică (pentru aXy99):

Mersi de raspuns si timpul acordat. Da "adverse" si "aveti, nu "avetu", dar ma grabesc cand scriu laughing

| Lucian_Ciresan_1991 a răspuns (pentru aXy99):

Prin simplu fapt ca ai spus ca tu consumi proteina cu lapte, da dovada ca nu ai nici o treaba cu suplimentele si rolul lor.
Pe scurt oamenii aia din laboratoare se chinuie sa iti scoata lactoza din proteina, iar tu o bagi la loc, foarte ingenios, aproape ca nici o treaba cu logica.

| aXy99 a răspuns (pentru Lucian_Ciresan_1991):

Si care e problema cu lactoza? laughing

6 răspunsuri:
| Kerre a răspuns:

Produsele de la MyProtein sunt unele dintre cele mai bune dupa parerea mea, nu am simtit nimic efecte adverse sau ceva de genul.

| xVictor a răspuns:

E simplu, cauta pe net, citeste-le ambalajul din poza si aia e, nu te lua niciodata dupa reclama si dupa ce zic altii, crede-ma. am lucrat in domeniu cu produse de lux, asa zise! Produse de luxwinking Bafta.

| aXy99 a răspuns (pentru xVictor):

Pai explica-i si lui ca reclama justifica pretul, nu calitatea.