| Dariusuu a întrebat:

Ce parere aveti despre sportul FreeRunning?

Răspuns Câştigător
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Freerunning / parkour sunt mai mult decat niste sporturi. Au devenit moduri de viata happy Nu inteleg de ce ai nevoie de parerea noastra cand te poti documenta singur despre sport si iti poti forma o parere happy

| Dariusuu explică (pentru Ucigasuldeprostie):

Il practic de 4 ani ambele si parkour si FreeRunning. Dar sunt multi care imi spun ca e o prostie. De aceea am vrut sa vad care e parerea voastra. Mersi happy.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Marius96 a răspuns:

Este un sport, interesant, frumos, greu, dar si prostesc...
Evident cine se incepe de el, si reuseste sa faca cateva scamatorii de alea ii raiul pe pamanat pentru. indivit, dar cand sa zicem face back-ul sau cum draq ii se zice, si pica direct in cap, nu stiu ce sa zic... nu cred ca este cea mai frumoasa senzatie laughing.
Dupa cativa ani, acest sport o sa-si puna amprenta in viata indivizilor, deoare ce sa apara din ce in ce mai multe dureri (spate, articulatii).
Toate aceste antrenamente trebuie facute cu cap, un plan de alimentatie odihna, suplimente(calciu & magnesiu foarte important, cartilaj de rechin...).
A fost doar o banala parere de-a mea oh go on, dar faza cu accidentarile si durerile pe viitor sunt adevarate, deoarece am si eu prieteni ce se cred spidermani rolling on the floor si si-au rupt mana/picior/clavicula :O...

| Dariusuu explică (pentru Marius96):

Se intampla.

Dar depinde si unde practici acest sport.

| f1r3TiG3R a răspuns:

Sincer, imi place la nebunie, il practic de doi ani, este o metoda buna de antrenament mai ales combinat cu parkour si freestyle.

Si da am cea mai buna parere despre el. Funda.

| Dariusuu explică (pentru f1r3TiG3R):

Ma bucur. Succes in continuare. Sa nu te lasi happy.

| bossuandrei95 a răspuns:

Este destul de greu dar merita practicat, daca vrei sa te convingi http://www.youtube.com/watch?v=nL_HvozJiQw&feature=fvst

Întrebări similare