| costi900 a întrebat:

Ce sumplimente pentru masa musculara sa mai iau am luat mai multe feluri gen : BCAA ( pastile), creatina(pastile), pliculete cu carbohidrati, batoane cu proteine, proteine concentrate la galeata ce sa mai iau? si inca o intrebare Bcaa si Taurina pastile merg impreuna? mersi sper sa fie vreun cunoscator in TpU sa-mi raspunda si mie.winking

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Varsta, inaltime/greutate? ce folosesti acum concret?

| Andrei_Rusu_Andrei_1990 a răspuns:

Da merg impreuna, bcaa sa iei imediat dupa antrenament, si 2 portii intre mesee, iar taurina sa o iei inainte de antrenament.
Poti lua mai multe sau in combinatie, dar acum depinde de varsta ta de greutate de ce rezultate vrei sa apara, de cat timp faci sala.
Andrei Lucian Rusu antrenor fitness si culturism(id:instructor.personal)

| costi900 explică:

Pai 190... 80 kg+ rezultate bune pana acum si am luat pana acum tot ce am scris mai sus si vreau sa mai cumpar pentru ca le-am terminat. oricum mersi

| Cosmin86 a răspuns (pentru costi900):

E ok, dar daca iei proteine concentrate, de ce mai iei si batoane proteice? Mie nu mi se par asa bune, au zahar, ciocolata si alte porcarii de genul + ca sunt din soia, cea mai proasta sursa de proteine.

Orienteaza-te sper proteina din zer, aia e cea mai buna.

Mai poti lua caseina sau milk & egg, adica proteine cu absorbtie lenta, sa iei seara inainte de culcare, sa-ti hraneasca muschii in timp ce dormi, dar e ok si fara, nu sunt foarte importante.

Sper ca iei proteine de calitate ( dymatize, muscletech, gaspari, etc. ), si nu redis sau pronutrition sau alte porcarii romanesti.

Spor la tras.

P.S. : conteaza si varsta, ca pana in 18-19 ani nu e bine sa iei produse bazate pe oxid nitric sau stimulatoare de testosteron.

| costi900 explică:

A si varsta 16 ani dar oricum nu conteaza asa mult pentru ca sunt dezvoltat destul

| costi900 explică:

Eu am spus ce am luat pana acum si oricum cu batoanele le-am luat la inceput si am continuat cu creatina..etc. nu le-am luat toate odatawinking mersi pentru ajutor

| costi900 explică:

Frate eu am vrut sa iau sterozi da din spusele prieteniilor si ce am vazut pe net cu efectele secundare prefer sa iau orice altceva mai putin periculos


PS: nu sunt obsedat sa am muschi.winking

| Cosmin86 a răspuns (pentru costi900):

Nu a vorbit nimeni despre steroizi. Si da si tu reply pe mesaj, sa primesc notificare cand raspunzi.