| Hopahopa a întrebat:

Credeti ca wrestlingul e real? Adica cand se intra in ring chiar se bat sau deja se stie castigatorul.

8 răspunsuri:
| Roloisback a răspuns:

Deci sa-ti explic ca sa intelegi :3
Wrestling-ul nu este real, ``Luptatorii`` sunt, de fapt, actori bine platiti care se arunca practic pe saltea laughing
Desigur au muschi datorita antrenamentului happy
Si desigur ca se stie castigator, daca as fi in locul tau m-as intreba : Daca ei sunt luptatori adevarati si se arunca asa de tare si se lovesc cum de nu au murit cu sutele pana acum? laughing

| Silvia93 a răspuns:

Nu este nici fals, sunt lupte scriptate.
" tu faci asa, apoi vine el si face asa si il lasi pe x sa castige"

| DjNick112 a răspuns:

Da.e foarte real, isi sparg dintii, isi rup mana, s-ar putea ca sa iti traga un pumn in nas prin televizor.

Bai, era o perioada cand vecinul meu seuita des pla show-ul ala, ma inebunea cu Jhon Cena la a lui, eu zicem ca am sa-l calicesc ca sa fie ca marele calici laughing si intr-o zi am dat din greseala sa vad si eu ce e asa distractiv, si cand m-am uitat, am bufnit in ras, nu m-am oprit vreo 3 ani, era sa mor de ras, bai, cum naiba sa crezi ca e adevarat chestia aia? laughing Bai, mancar daca te uitai la desene animate tot era mai bine, cei care cred trebuie sa aiba un creier de gaina.

| RareşTPUro a răspuns:

Sunt unele momente care sunt reale. Care chiar se lovesc in real. Dar de multe ori se lovesc profesional incat sa para ca se lovesc. Adica imagineaza-ti ca de multe ori wrestlerii se lovesc in bara de otel care tin corzile. Si in mod normal ar trebui sa li se inroseasca/invineteasca sau chiar sa le curga sange. Dar dupa lovitura primita, nu au absolut nici o vanataie, nici un pic de sange. Ei sunt profesionisti in a mima bataile si fac in asa fel incat sa para reale loviturile.

| Croampa a răspuns:

Parerea mea e ca se prefac, e un teatru si nu se bat cu adevarat.

| Gizăz a răspuns:

Wrestilingul american e o porcărie regizată. Singurul wrestiling real e ăla olimpic. Care nu seamănă deloc cu ce ştii tu.

| Hopahopa explică:

Eu nu am spus ca cred, am spus doar ca unele manevre mi se par reale. Si daca chiar e un fals nu inteleg cum de la fiecare show stadionul unde se organizeaza e full.

| mrhellen a răspuns:

Daca nu ar fi regizat atunci ar exista si pariuri.Lumea umple sala pentru ca de fapt e un show. Oamenii vin ca la cinema.