| Alexa1234a a întrebat:

Dacă alerg o ora și ceva pe zi (45 de minute dimineata și 45 seara)...mai merg și cu bicicleta vreo 30 de minute pe zi, în cât timp o să se vadă niște schimbari?
- o să încerc să renunt la dulciuri și la mîncare prăjită.
Până pe 20 iulie se văd schimbarile?
Voi ați slăbit prin jogging?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Conteaza mult timpul dar si intensitatea la care alergi/pedalezi. Incearca sa te straduiesti si o sa fie ok.

Conteaza de asemenea si ce mananci, cat mananci.
Mersul pe bicicleta arde mai multe calorii decat alergatul asa ca incearca sa-l faci pe el primul daca nu ai cum sa le faci pe ambele.

Tinand cont ca esti fata, cred ca ai vedea diferente chiar si numai din mersul pe bicicleta *fara sa alergi*. Totusi, daca faci si alergarea o sa ai rezultate mai rapide.

Eu am slabit 12kg anul trecut cu exercitii cu greutatea corpului *burpees, abdomene etc* si saritul corzii. Am mancat normal, chiar si prajituri si fast food din cand in cand dar in cantitati mici. Singurele lucruri la care pot spune ca am renuntat sunt sucurile, chipsurile si gustarile de dupa ora 21.

Bea destula apa si odihneste-te destul. Iti recomand sa iti iei o coarda. Poti arde chiar si 600 de calorii pe ora cand sari coarda.
*nu neaparat acum... o sa te ajute sa nu pui inapoi greutatea la iarna*

Cat despre kilograme... as spune vreo 4-5 kg daca te tii de treaba, poate chiar mai mult daca iti dai silinta.

Succes!

29 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, o sa slabesti mai ales daca ai grija si la alimentatie, dar mai bine ai mari zilnic. Incepi cu cat poti la alergat, si adaugi zilnic cate 5 minute la fiecare repetare.

| andrei733 a răspuns:

Depinde de cat de rapide ai arderile din organism
Unii slabesc mai greu, altii mai rapid.Eu mergeam la sala si faceam 30 de minute la bicicleta, 30 de minute la steppar si 30 de minute la banda, alergat usor, si intr-o luna am slabit vreo 4 kilograme, dar am mai mancat din cand in cand si tampenii
Tine-te in continuare de activitatea asta si os a vezi ca rezultatele nu o sa intarzie.

| RAY a răspuns:

Repet orice restrictie de calorii slabeste,imposibil sa nu slabesti,mare grija ca poti arde masa musculara asa ca renuntarea la carne e o mare prostie,recomand carne in fiecare zi un snitel sau doua si legume,un fruct pe zi,un pahar de lapte,carnea tine de foame, mareste metabolismul, si creste masa musculara na cate benefici bune, dar dai in constipatie daca nu manci legume multe brocoli, morcovi etc

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cel mai tare om de stiinta in viata. De la 50 : 30 https://www.youtube.com/watch?v=1AdMo2GaJNc

| Nemessys a răspuns:

Normal ca da. Mai ales daca faci toate astea cand afara e cald. happy O sa slabesti destul si o sa fii multumita de cat ai slabit. Daca continui asa, pana la sfarsitul verii o sa ai o greutate de care sunt sigur ca o sa fii multumita.

| Superior a răspuns:

Georgelica,am sa consider ca tu stii in sinea ta cine are dreptate, nu stii cum sa o dai, sa dai un argument solid si mi-ai dat ignore happy BRAVO!

| FemeiaPisică a răspuns:

Știi ce schimbări o să vezi? Articulații foarte slabe iar venele de la picioare o să fie mai groase și evidente deoarece circulația este forțată și îmbunătățită. Te forțezi mai ales dacă nu ai făcut un sport de performanță.
80% contează ce mănânci și cât mănânci, iar 20% sport pentru a evita pielea lăsată sau de portocală(reținerea de apă).
Eu am slăbit puțin peste 20 de kg și mă mențin. Am 55kg în prezent, înainte eram undeva la 74-77 kg.
Aleargă maxim 45 de minute pe zi, DOAR de 3 ori pe săptămână. Lasă timp articulațiilor și mușchilor să se refacă altfel faci febră musculară și o să renunți până la urmă. Dacă vrei o musculatură abdominală mai evidente(pătrățele), aleargă pe terenuri cu pantă înclinată cât mai ridicată.
Urcă scările frecvent și în viteză, o să te ajute la rezistență.

| Daniel9988 a răspuns:

Eu de 8 luni alerg seara de seara cate 5 km(asta daca nu sunt extrem de ocupat, dar nu mi s-a intamplat decat de 2-3 ori sa aman).Cu bicicleta nu prea ies.La fel, am renuntat la mancare prajita si la dulciuri.Sunt happy ca am slabit 12 kg.De la 88 la 76.

Răspuns utilizator avertizat
| Corneanu_Iulian_1959 a răspuns:

Ai grijă, alergi prea mult într-o zi. Se poate slăbi prin jogging. Trebuie să renunți la câteva obiceiuri culinare, de ex. mezelurile, prăjelile, fastfood-urile, microundele etc. Cel mai bine ar fi să te duci la un medic cu specialitatea Diabet și boli de nutriție. Este singura persoană care îți recomandă o dietă sănătoasă.

| CuBenoneinSpate a răspuns:

Renunta la viata e mai simplu

| afsdafsd a răspuns:

Buna, cred ca in vreo jumate de luma sau maxim o luna vei slabi cam vreo 5-8 kg