| Eusuntstefan8768 a întrebat:

Dacă vreau să fac box de performanță îmi puteți spune dacă merită și chiar e așa de periculos precum se crede ca luptătorii spun ca nu e chiar așa cum vedem la TV? Deci ce să fac nu sunt decis.

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ai mai pus de zece ori întrebarea asta și nu înțeleg ce răspuns cauți.

Orice sport care presupune pumni în cap este prin definiție periculos. Dacă vrei să-ți asumi asta, nu ai decât. Dacă nu vrei, nu te apuca.

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns (pentru Eusuntstefan8768):

Ai mai pus-o din greșeală de zece ori?

Răspuns utilizator avertizat
| SkandallKamataru a răspuns:

Lasa ma tu periculosul sau nepericulosul, ca din cati boxeri romani sunt, nu am vazut pe nimeni sa moara de la box... pai tu intri in ring cu frica sa nu-ti dea unu nu stiu ce pumn si sa cazi sau intri acolo sa il bati si sa castigi?
Tu prima oara apuca-te de box si fa cativa ani sa intelegi sportul, performanta nu face oricine... trebuie sa iti dedici ore din zi cu antrenamente si disciplina, nu faci performanta asa una doua.
Lasa intrebarile astea ca nu esti femeie, nu-ti mai fa tu griji, tu apuca-te si fa ca de murit toti murim, fa ceea ce-ti place.

Răspuns utilizator avertizat
| Ilovedinero a răspuns:

La ce intrebări pui, măcar ești apucat de box? Trebuie măcar să intrii la amatori si după cativa ani poti să intrii la performantă, dacă ai o vârstă mai inaintată nu prea mai ai șanse.Cu gândirea care reiese din intrebările tale, nici măcar la amatori nu reziști 1 an.Să vezi ce antrenamente ai la performanta. Dacă tot ai frici de genul si vrei să te apuci de sport, mergi la gimnastică si dans sportiv.

| Anonim2024 a răspuns:

Nu știu dacă pumnii luați în cap la antrenamente și meciuri sunt chiar buni pentru sănătate. Nu merita.