| Jorah a întrebat:

Deci sunt baiat, am 15 ani, cls a9a, 50kg

In vacanta care vine, cea de craciun vreau sa ma apuc de sala. Dar serios, si vreau sa ma axez foarte mult pe abdomen.

Vreau sa stiu si eu niste exercitii pe care le pot face la sala, sau acasa, care sa solicite abdomenul, iar, in final, sa apara si doritele 'patratele'. Niste sfaturi, sugestii? Accept de toate.

Multumesc Anticipat! :3

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Iti voi spune 2 exerciti care te vor ajuta!
Deci!
1)Abdomen plat – exercitiul 1: "Stergatorul de parbriz"

Asezati-va pe spate, cu bratele intinse pe lateral si cu genunchii indoiti catre piept. Tineti genunchii lipiti si rotiti picioarele de la stanga spre dreapta, intr-o miscare asemanatoare stergatorului de parbriz. Aveti grija ca umerii sa fie lipiti de podea in timp ce exercutati aceasta miscare. Repetati miscarea de 10 ori spre stanga si de 10 ori spre dreapta. Cand va obisnuiti cu miscarea cresteti la 20 de repetari.
2)Abdomen plat – exercitiul 2: "Aspiratorul"

Asezati-va pe spate, cu genunghii indoiti si cu talpile pe podea. Trageti puternic aer in piept, astfel incat sa simtiti ca vi se umple abdomenul. Expirati prelung pentru a elimina tot aerul, pana se creeaza senzatia ca ombilicul se lipeste de coloana vertebrala. Tineti-va respiratia timp de doua secunde apoi relaxati muschii abdominali. Repetati de 10 ori. Cand va obisnuiti cu miscarea cresteti la 20 de repetari.

| Cosmin86 a răspuns:

Abdomenul se face din alimentatie, nu din exercitii

dar mai bine faci intai 1-2 ani masa musculara si abia apoi abdomen, ca altfel o sa ajungi un slabanog cu patratele

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Abdomene, flotari, genuflexiuni si alergare + mancare buna si la timp

| sebyuser98 a răspuns:

În primul rând, dacă vrei sală, fă-o pe aia și atât! Nu lucra acasă. Acasă mănâncă sănătos, culcă-te la ore mai devreme de 23 și ai putea să alergi de 2-3 pe săptămânăwinking. Ascultă sfatul unui antrenor!

| justmesara a răspuns:

Cred ca ar fi mai usor cu markerul happy