| NonZarek a întrebat:

Exista steroizi naturali care nu afectează creierul?
Se poate lua steroizi pana la urma pentru rezultate la mușchi? Sau tot periculoși sunt indiferent de marca?

Ma gândeam sa iau steroizi pentru creșterea mușchilor pentru ca am înțeles ca asa fără ei, degeaba faci sala ca nu prea te ajuta sa ai mușchi mari, e adevărat?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Esti in mare eroare, doar copii sunt tentati sa ia steroizi la inceput deoarece au citit diferite bazaconii pe net in legatura cu ei. Este adevarat ca cu steroizi cresti mult mai repede fata de suplimente naturale, dar intrebarea este: merita sa iei steroizi stiind ca vei creste repede, dar pe interior vei avea tot organismult dat peste cap? Ficatul sufera cel mai mult, nivelul tau de testosteron este foarte scazut, iar efectele secundare cele mai rapide le vei simtii in cateva zile: impotenta e cel mai rapid simptom, apoi probleme cu ficatul, probleme horomnale...+ ca trebuie sa faci tratament post ciclu pentru a iti reveni dupa un ciclu cu steroizi (sa nu mai zic ca majoritatea steroizilor sunt contrafacuti, chiar acum cateva luni a zis un copil de pe site ca a luat steroizi, iar efectele au fost 0 laughing ). happy
Cel mai bine e sa iei suplimente naturale gen creatina, whey, multivitamine. Si asa o sa cresti iti garantez 100%, eu n-am luat niciodata steroizi si am crescut foarte bine si asa, am avut o alimentatie buna, iar ca suplimente am luat doar ce ti-am scris mai sus + uneori un pre workout gen Cellucor C4, chestiile astea nu contin substante banate, deci sunt in regula.
O sa zici ca si Arnold a luat steroizi si acum are 72 de ani. Bun, el a luat steroizi pentru ca participa la concursuri de culturism, tu probabil nu stii multe despre sala, dar despre steroizi, deci apuca-te de sala, iar dupa 4-5 luni o sa vezi rezultate bune si cu suplimente naturale sau chiar fara suplimente vei creste, baftawinking

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, mușchi mari acum, vase înfundate mai târziu, ficat stricat, cancer, și așa mai departe.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru sadrian46):

Ar însemna că toti culturistii profesionisi, strongmans, powerlifteri si cam tot ce inseamna sport de performanta (fiindca in toate se consuma substante) sa aiba aceeasi soarta? Luate cu, cap, după scheme făcute de medici specialiști, analize din 3 in 3 luni, alimentație ca la carte sunt chiar benefici.

| sadrian46 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Da, totul ca la carte. Aceeași soartă. Totul benefic. Până când?
Mușchi vrei, mușchi o să ai. Bagă steroidul la maț, injecții, chestii minuni. Stalone, Șvarțeneger, concursul pentru cel mai musculos taur din Vest.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru sadrian46):

Si nu arata bine la varsta lor? Mai ales Arnold care are cicluri la greu. Iar Stalone si acum e pe TrT probabil. Eu zic ca e mai dăunător o alimentație haotică, sucuri, alcool, tutun.

| sadrian46 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Da, să fie bine, ca să nu fie rău.
Știi de unde vine cuvântul monstru? Ca să ai ce să arăți.
Să faci de-monstrație.
https://preventis.ro/adevarul-despre-steroizi/
https://www.descopera.ro/......rup-de-zeu
https://coolosophy.ro/de-ce-sunt-steroizii-periculosi/

| aXy99 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Nu e chiar asa, degeaba iei totul dupa o schema daca iei doze mari.

| Cosmin86 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Arnold s-a operat pe inima din cauza steroizilor + a avut si alte probleme.

Daca iei steroizi sa castigi milioane de euro (ca Arnold) la turnee atunci e ok, daca iei steroizi doar ca sa arati bine atunci esti un cretin. Parerea mea.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Cosmin86):

Asta e diferenta. De aia se moare, fac complicatii grave. Mai nou, in culturismul profesionist nu mai exista perioade de off, in perioada de on se bagă cicluri grele, iar la off mai light. Plus ca in aproape orice sport la nivel Pro se folosesc.

| Cosmin86 a răspuns:

Cum adica "degeaba faci sala"? Poti sa devii foarte mare si puternic si fara steroizi.

Cate fripturi mananci pe zi acum? Si ce antrenament ai la sala?

| Cosmin86 a răspuns:

Tu stii macar ce sunt steroizii de spui "steroizi naturali"? Ce sunt? Ia da-mi cateva exemple (fara sa cauti pe net).

| Bizon95 a răspuns:

Da, exista, eu personal am observat asta la diverse sporturi cum arata muschii acum (ca un mastodont) si cum aratau acum 25 de ani (subtiri)

cel mai ABSOLUT CLAR a fost la gimnastica ritmica, care pe vremuri aratau anorexice (extrem de subtiri, de parca cineva le-a apucat de maini si de picioare si le-a intins ca pe o guma de mestecat), iar acum arata TOATE ca niste mastodonti, iti vine acru cand le vezi si te gandesti ca daca ajungi intre picioarele ei si te strange, NU MAI SCAPI CU VIATA

iar asta e posibil NUMAI cu steroizi, care, daca fetele respective pot participa la competitii, se numeste ca sunt legale

http://nattyornot.com/......-strength/

1. unii guita ca, cica, ca in rrominica toti steroizii ar fi ilegali, dar avem gimnaste de nivel international (care arata cum am explicat mai sus)
2. NIMENI nu ar spune nimic despre ce, cum si de unde... eu cred ca am demonstrat destul de clar ca exista, dar cam atat pot sa fac, imi pare rau!

| RoCkKiD a răspuns:

Majoritatea celor care fac sala nu isi administreaza steroizi deci zic eu ca se poate fara. Ca va dura mai mult.e alta poveste.

Cat despre steroizi sunt o idee proasta oricum te-ai uita la ea. In schimbul muschilor o sa ai un ficat si o inima terci + probleme in pat.

Tu crezi ce vrei acum. happy